De frica sa nu-i puna patronul sa stranga mizeria pe care au facut-o stand la meci.
Cel mai corect raspuns posibil.
Franta a jucar oribil sincer,Romania sa aparat si a avut ocazi cand a putut, inainte de meci m-am uitat la pele nu se compara jucatori din ziua de azi cu el, dupa meci francezi plangeau de bucurie patetic pentru ei, nu fi trist franta e de tot rasul iar Romania e asa cum e o echipa tanara fara experienta, abia astept sa vad Germania
A dat-o Payet... asta de era la Arsenal, rupeam norma cu el! A jucat prea bine Romania, neasteptat de bine!
S-a nimerit s-o dea prapaditul de Giroud, asta in meciurile importante pe care Arsenal le juca rata pe banda rulanta, s-a gasit acum sa marcheze pe un fault in atac la Tatarusanu/
Noroc că eşti tu aici să ne aminteşti.
"Prietenii stiu de ceeee"
Si nu, nu fac aluzie la berea Bergenbier. (Stiu ca vrei)
Nu`ti poti imagina atmosfera! Chiar daca nu erai microbist nu doreai sa pierzi spectacolul
Pai chiar nu sunt microbist, nu ma uit la fotbal.
Habar nu ai cate mobilizari se fac din dreptul romanilor! Aici e pe preferinte, avem de sustinut nationala, echipa din Romania si o echipa din afara!
Lasati Franta mah... unii uita de bac ^_^
Daca era o terasa din Franta, explicatia e la min. 0:30.
Daca era o terasa din Romania, explicatia e la min. 1:38.
https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/......6087_n.mp4
Pentru ca Romania a pierdut, iar terasele sunt in Romania, cu romani care prefera Romania si romanii, iar nu Franta si francezii.
Kanpeki întreabă:
Julyly2089 întreabă: