anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce s-a inventat scoala? incep sa cred ca singurul motiv e ca sa tortureze copii. Ajung marii, si isi iau slujbe.muncesc din greu. Se casatoresc, Mare greseala..Deci? voi ce credeti? JOS CU SCOALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sa inventat ca sa ne pierdem timpul si pe undeva, sa mai iesim afara din casa

36 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Cred că mai bine te duci în **** mea la școală ca să înveți că după punct se începe o propoziție cu literă mare, iar după virgulă, următorul cuvânt NU începe cu o majusculă DECÂT dacă e un substantiv propriu!

| Furculingură a răspuns:

Băi, copiii ăştia chiar nu mai gândesc?

" unii copii isi doresc sa mearga la scoala iar eu NU "
"... scoala e o prostie "

Da' nu vă mai duceţi, fraţilor, la şcoală dacă tot o urâţi atât de mult. Promit că vin să cumpăr cartofi de la taraba voastră.

| MaliciousDeath a răspuns:

Continua,spune-mi mai mult...ca de exemplu cati 5 ani de scoala ai facut pana acum si despre cum planuiesti sa locuiesti cu parintii toata viata vanzand cartofi prajiti supraponderalilor de la Mc.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai daca esti asa de torturata de ce nu esti multumita ca stii sa scrii si sa citesti, restul nu mai conteaza

| AtateaConditii a răspuns:

Ca sa nu fim niciodata liberi, au cei de la puscarie mai multa libertate decat noilaughing)

| Speed99 a răspuns:

Da adica serios :
-Limba Romana nu ne trebuie pentru ca toti vorbesc pe net limba cocalara;
-Matematica nu ne trebuie fiindca avem calculator
-Sportul : Pai nici asta nu ne trebuie, fiindca facem toata ziua lucruri fizice... in GTA, logic.
-Desen : Avem PhotoShop
-Istorie : Toti au murit, deci e neimportant
-Geografie : Avem Google Maps.

Deci, eu de luni, voi chiuli in continu'...

Ba! Am uitat cel mai important lucru! In scoala sunt sani, multi sani...

| ErrorFound a răspuns:

12+4 ani de scoala, dupa care muncesti toata viata, nu-i asa ca-i grozav? laughing))

| alexadeea a răspuns (pentru ErrorFound):

Ei bine in cazul meu de fata daca ma marit il trimit pe sotu-meo la munca.normalrolling on the floor

| Ayako a răspuns:

Vreau şi eu roşii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar daca n-ar exista scoala, eu n-as sti ca rezultanta a doi sau mai multi vectori asezati unul dupa celalalt este un vector cu punctul de aplicatie in punctul de aplicatie al primului vector si cu varful in varful ultimului vector sad

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde erai tu cand am dat test la fizica?

Hai sa facem greva!
laughing

| suităr a răspuns (pentru anonim_4396):

Vectori? Ieri am terminat metoda analitică de compunere a vectorilor. Vii cu mine luni la test? laughing

| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Nu...mie îmi place școala laughing

| anonim_4396 explică (pentru suităr):

Hă?! Nu era regula triunghiului? laughing

| Ayako a răspuns (pentru anonim_4396):

Regula poligonului sau a paralelogramului poate.

| anonim_4396 explică (pentru Ayako):

Aia e a triunghiului. A paralelogramului e aia cu : Rezultanta a doi vectori care au același punct de aplicație este un vector care are punctul de aplicație comun cu ceilalți doi vectori și direcția dată de diagonala paralelegramului construit cu vectorii inițiali.

Vai da si mie imi place la nebunie sccoala mai ales atunci cand proful inlocuitor ne face pe noi si pe mamele noastre prostituate

| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Hăăăăăăăăăăăăă?

| Ayako a răspuns (pentru anonim_4396):

La fizică nu le ştiu.

Asta nu-i nimic, fata de fosta profa(pensionara momentan)de geografie...
Macar diriga-i de treaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si eu urasc din suflet scoala, dar nu urasc studiul, adica 6 ore de scoala in care nu inveti mai nimic, doar scrii si injuri profii in gand si te uiti la toti salbaticii cum se certa si se iau la harta, in aceste 6 ore poti sa stai acasa si sa invetii vreo 20 de lectii, liceul cu frecventa redusa mi se pare cea mai ok forma de invatamant, dupa ce implinesc 18 ani o sa ma transfer la FR, pana atunci o sa mai indur tortura.

| αɴι28 a răspuns:

Daca tu vrei sa ajungi femeie de servici nu-i treaba mea.

| doreal a răspuns:

Sunt de acord cu tine, dar un copil care nu are sansa sa mearga la scoala si-ar dori foarte mult sa mearga? oare de ce? pentru ca el el este numit un copil needucat, inainte doar bogatanii sa faca scoala pe bani, iar un taran mergea pe camp si isi dorea sa mearga la scoala, concluzia scoala este foarte hidoasa dar mergi la ea sa inveti pentru a nu fi batjocorit

| doreal a răspuns (pentru doreal):

Imi retrag cuvintele, scoala este o prostie ( da sunt imprevizibila dar unii copii isi doresc sa mearga la scoala iar eu NU!)

| Foxyyyy a răspuns (pentru doreal):

Nu pentru a nu fi batjocorit ma, ci ca sa inveti sa scrii, sa citesti si altele!

| doreal a răspuns (pentru Foxyyyy):

Cam asa

| Foxyyyy a răspuns:

Dar si tu ce ai vrea? Sa fi o agramata care habar n-are sa scoata 2 cuvinte pe gura, fara sa munceasca si sa stea in strada? Chiar n-are sens.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Alexadeea uraste scoala iar cotzoharlele de Amadea, zurick si Președinta1aSweetland ai fac in ciuda, uuuuuuuuu, la bordel cu voi rolling on the floor bagaboantelor laughing

| Mokaxoxo a răspuns:

Deacord!

| Radeas1 a răspuns:

Daca nu era scoala, eu nu stiam cum sa scriu injuraturi pe site-uri de socializare...

| Iubareata22 a răspuns:

Hai,ma! Credeti asta ca niste ciudati! Ce tot atat! Fara scoala... Fa ce vrei, dar eu nu vreau ca si porcii sa fie mai destepti decat mine!

| alexadeea a răspuns:

Singurul raspuns care nu l am inteles au fost....vectoriiii.

| anonim_4396 explică (pentru alexadeea):

Fizica e neînțeleasă. Te înțeleg.

| Thor2013 a răspuns:

Intr-un fel ai dreptate ca pe noi ce ne ajuta radicali in viata si celelalte porcarii?

| alexadeea a răspuns (pentru Thor2013):

Pai .....hai franceza si engleza mai zic sau celelalte limbe ca poate calatorim si noirolling on the floor)) daar mate, nu nu ne ajuta deloc si romana o stiu de la gradinita.