Cred că mai bine te duci în **** mea la școală ca să înveți că după punct se începe o propoziție cu literă mare, iar după virgulă, următorul cuvânt NU începe cu o majusculă DECÂT dacă e un substantiv propriu!
Băi, copiii ăştia chiar nu mai gândesc?
" unii copii isi doresc sa mearga la scoala iar eu NU "
"... scoala e o prostie "
Da' nu vă mai duceţi, fraţilor, la şcoală dacă tot o urâţi atât de mult. Promit că vin să cumpăr cartofi de la taraba voastră.
Continua,spune-mi mai mult...ca de exemplu cati 5 ani de scoala ai facut pana acum si despre cum planuiesti sa locuiesti cu parintii toata viata vanzand cartofi prajiti supraponderalilor de la Mc.
Pai daca esti asa de torturata de ce nu esti multumita ca stii sa scrii si sa citesti, restul nu mai conteaza
Ca sa nu fim niciodata liberi, au cei de la puscarie mai multa libertate decat noi)
Da adica serios :
-Limba Romana nu ne trebuie pentru ca toti vorbesc pe net limba cocalara;
-Matematica nu ne trebuie fiindca avem calculator
-Sportul : Pai nici asta nu ne trebuie, fiindca facem toata ziua lucruri fizice... in GTA, logic.
-Desen : Avem PhotoShop
-Istorie : Toti au murit, deci e neimportant
-Geografie : Avem Google Maps.
Deci, eu de luni, voi chiuli in continu'...
Ba! Am uitat cel mai important lucru! In scoala sunt sani, multi sani...
12+4 ani de scoala, dupa care muncesti toata viata, nu-i asa ca-i grozav? ))
Ei bine in cazul meu de fata daca ma marit il trimit pe sotu-meo la munca.normal
Dar daca n-ar exista scoala, eu n-as sti ca rezultanta a doi sau mai multi vectori asezati unul dupa celalalt este un vector cu punctul de aplicatie in punctul de aplicatie al primului vector si cu varful in varful ultimului vector
Unde erai tu cand am dat test la fizica?
Hai sa facem greva!
Vectori? Ieri am terminat metoda analitică de compunere a vectorilor. Vii cu mine luni la test?
Nu...mie îmi place școala
Hă?! Nu era regula triunghiului?
Regula poligonului sau a paralelogramului poate.
Aia e a triunghiului. A paralelogramului e aia cu : Rezultanta a doi vectori care au același punct de aplicație este un vector care are punctul de aplicație comun cu ceilalți doi vectori și direcția dată de diagonala paralelegramului construit cu vectorii inițiali.
Vai da si mie imi place la nebunie sccoala mai ales atunci cand proful inlocuitor ne face pe noi si pe mamele noastre prostituate
Hăăăăăăăăăăăăă?
La fizică nu le ştiu.
Asta nu-i nimic, fata de fosta profa(pensionara momentan)de geografie...
Macar diriga-i de treaba
Da si eu urasc din suflet scoala, dar nu urasc studiul, adica 6 ore de scoala in care nu inveti mai nimic, doar scrii si injuri profii in gand si te uiti la toti salbaticii cum se certa si se iau la harta, in aceste 6 ore poti sa stai acasa si sa invetii vreo 20 de lectii, liceul cu frecventa redusa mi se pare cea mai ok forma de invatamant, dupa ce implinesc 18 ani o sa ma transfer la FR, pana atunci o sa mai indur tortura.
Sunt de acord cu tine, dar un copil care nu are sansa sa mearga la scoala si-ar dori foarte mult sa mearga? oare de ce? pentru ca el el este numit un copil needucat, inainte doar bogatanii sa faca scoala pe bani, iar un taran mergea pe camp si isi dorea sa mearga la scoala, concluzia scoala este foarte hidoasa dar mergi la ea sa inveti pentru a nu fi batjocorit
Dar si tu ce ai vrea? Sa fi o agramata care habar n-are sa scoata 2 cuvinte pe gura, fara sa munceasca si sa stea in strada? Chiar n-are sens.
Alexadeea uraste scoala iar cotzoharlele de Amadea, zurick si Președinta1aSweetland ai fac in ciuda, uuuuuuuuu, la bordel cu voi bagaboantelor
Daca nu era scoala, eu nu stiam cum sa scriu injuraturi pe site-uri de socializare...
Hai,ma! Credeti asta ca niste ciudati! Ce tot atat! Fara scoala... Fa ce vrei, dar eu nu vreau ca si porcii sa fie mai destepti decat mine!
Fizica e neînțeleasă. Te înțeleg.
Intr-un fel ai dreptate ca pe noi ce ne ajuta radicali in viata si celelalte porcarii?
AvalohAlyn întreabă:
Julyly2089 întreabă: