Cand se lasa dom-ul din Under The Dome si cetatenii din Chester's Mill pot iesi de acolo? #ImiPlaceDeBigJim
Big Jim is love, Big Jim is life.
Urasc sa astept cate o saptamana pentru un nou episod dintr-un serial I can't deal with it.
Bine, astept 2 prieteni sa vina dupa mine. Ies si eu afara dupa mii De ani.
Eu fac bine porcariile astea nici nu se compara cu Hobbitul alea da filme bune si cartea e grozava eu am terminato in 3 zile
Iubesc Hobbitul am citit doar, nu am apucat sa vad niciun film din pacate.
Uita-te la ele fata mea is ai sa inteelgi acum hai pa ma duc sa ma joc yeeeeeeeeeeeeeee
O sa ma uit maestre *face o plecaciune*
Stiu ca si eu am vazut odata Twilight si e chiar un film de 2 bani.Ma mir cum de unii au gusturi atat de rele la filme incat sa le placa porcaria asta.
Si..bine stau pe TPU
Eu am vazut toata seria, si de fiecare data cand era un film nou eram gen 'asta va fi mai bun' dar de unde atata fericire. Dezamagire totala.
Stiu,unele sunt porcarii incurabie.Ce parere ai despre hmm;-? Jurnalele Vampirilor?
Am vazut 3 sezoane, ce am inteles : vampirita are o copie, aia e vrajitoare, ala e rau, ala arata bine dar personalitate 'meh', ciorile sunt stapane in primul episod si in rest nu am prea inteles nimic.
Nu rade ca fix asa e
O...k nu rad
In gandul tau razi! nu incerca sa negi!
Nu neg :-''
Poate da poate nu nu ai de unde stii
Pana aici! Te rapesc si te oblig sa te uit la Twilight!
1)Nu poti sa ma rapesi ca nici nu stii unde locuiesc
2)Nu ai cum sa ma obligi pentru ca adorm instant cand incepe filmul
Ce e cu negativismul asta? imi strici poate planurile...
Asta era si idea
Este doar un film, poate chiar o fictiune, toata sunt gandite si prezentate, nu putem sa schimbam noi nimic doar pentru faptul ca nu ne convine ceva.
Stiu dar aia nu inseamna ca nu pot fi hater.
DaciaRomania întreabă: