Nu se intinde, ai inteles gresit. Se cheama 'stretching', ca sa nu faca febra musculara cand e 'pe felie'.
De ce postezi intrebarea ca si anonim? te temi de ceva? din moment ce ai o intrebare speciala pentru ''psiholoaga''.inseamna ca stii cativa din utlizatorii acestui site.asadar.repet:de ce postezi anonim?
Anonimule, e-o intrebare dificila si te ''felicit'' absolut pentru. elaborarea ei. Am si eu una la fel de inteligenta pentru. tine. Cate fire de par are o blonda in cap? Intrebare pentru no identity.
Poi se ia pe cutit sau pe lingura, sau furculita se unde pe o felie de piine si apoi se mininc in liniste, cine mai doreste cine mai pofteste pateu de pasare avem.ca de cand cu gripa asta porcina nu mai sunt pateuri de porc, doar pasare
@iubymondialul, tare sunt curioasa sa stiu de unde este textul din ce manea? Salam, Florinel, etc...
Sper ca tii la gluma
@iubymondialul, sincera sa fiu, nu vreau sa imi dai detalii la ce anume tii tu si in nici un caz nu vreau sa te "incerc".
In ceea ce priveste cealalta intrebare nu am posibilitatea sa iti raspund deoarece nu ascult manele
Nu am nevoie de detalii nici macar in privat despre asa ceva Daca am spus public in legatura cu "incercatul", acelasi raspuns va fi si pe privat
Mda...am observat ca nu este deloc "placut". Si sincer nu imi place sa ma cert cu nimeni de pe site, nu pentru ca nu as avea argumente ci pentru simplu motiv ca nu are rost sa ii deranjam si pe altii. Daca ai ceva sa imi spui, continuam discutia pe privat, ca si pana acum.
Julyly2089 întreabă: