| Kyky a întrebat:

De ce se trag clopotele?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

De funie...

32 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

Pentru ca nu se imping. rolling on the floor

| Kyky explică:

laughing Buna remarca, Emil

| Elly4all a răspuns:

Pai daca te referi la cum se trag adica de ce, se trag de funii... iar al doilea inteles este ca se trag atunci cand iese preotul cu mortul...happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

De franghiehee heelaughing

| Wtf9000 a răspuns:

Ca sa intrebi tu. laughing

| Kyky explică:

Elly4allhee hee cred ca oricine stie motivul. Vroiam doar sa vad daca functioneaza spiritul de observatie :p
Si pot sa spun, ca da happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Anunță moartea unei persoane.
Clopotele sunt puse în mișcare cu ajutorul unor frânghii.
Pa, pa.

Janina
| Janina a răspuns:

Pai atunci cand se trag mai rar, adica e o scurta pauza intre batai inseamna ca a murit cineva si se anunta cu o zi inainte de inmormantare.
se mai trag duminica, in timpul slujbei
si atunci cand e sarbatoare, in ultimele 2 cazuri bataile sunt mai repezi si nu au pauze intre ele
la asta te refereai?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De funie... tu de ce credeai...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeabahappy

mlm
| mlm a răspuns:

Ptr ca anunata zi de sarbatoare, moartea unei persoane, se trag de funie.

| Bishop a răspuns:

De sfoara laughing

| Kyky explică:

SECRETEL, asta e motivul. Cu 2 minute in urma ta, am spus la ce ma refereamhee hee Multumesc, oricum :p

| Brigitta a răspuns:

Depinde de religie.

| fryekid a răspuns:

Vai vai...auz acolo...clopotele se trag la ore fixe... dimineata 12 si asa laughing

| alexxx_3182 a răspuns:

Tari intrebarile astea...stii cand merg de minune dupa un kef...sa le pui celor care sunt betzi...am patit-o eu la intrebarea''unde a fost sapata prima fantana in romania?''crede'ma mi-am batut creierii cred ca vreo ora si tot n'am reusit sa dau raspunsul corect...cica ''in pamantlaughing
rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
Acum se folosesc boxe, nu se mai trag clopotele.
Pa pa
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro: ce i cu tine? nu mai esti la serviciu. inchei asa ca un expert TPU: cu pa, pa. unde te grabesti? mergi la vreun club?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceciliarepede nu am fost eu mai. A fost Legiuitoarea, uite poti s-o intrebi si o sa-ti confirme blushing

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De funie!

| simona24 a răspuns:

Tari intrebarile astea, aia cu clopotele o stiam dar aia cu fantana, nulaughingmai stiti? ca am un forum crazy si vreau sa le postez acolohee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clopotul este glasul bisericii.la sarbatori anunta prin glas vesel sarbatoarea si sfantul respectiv.si cheama oamenii la slujba.cand moare cineva, este glasul jalnic al bisericii care anunta ca un membru al bisericii a plecat fizic dintre noi, din biserica luptatoare, devenind anuntator ca respectivul este deacum membru al bisericii biruitoare.deci cerul a devenit mai bogat cu un suflet, si pamantul nu e mai sarac.se mai trage clopotul cu sunete repezi, la o alarma de cutremur, de incendiu, si alte probleme atunci fiind glasul obstei care l-a facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... Mitica?

| alecs_5368 a răspuns:

De sfoara

| Kyky explică:

Simona24, stiu destule :p Daca vrei ti le scriu intr-un mesaj happy

| andi a răspuns:

Uite asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mitica stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De franghie

| liviupaun a răspuns:

De funie.intrebarea ai luat-o cumva din desenul dexter

| Kyky explică:

@liviupaun: Nu happy Nu ma uit la desene.

Întrebări similare