| Fragile a întrebat:

De ce site-ul asta e conceput cu fundite? Mereu numai fundite, fundite! Dar daca premiile ar fi de exemplu stelute sau delfini sau stiu eu inimioare dar cel mai dragut ar fi sa fie niste pisicute pentru ca ideea asta e originala. Ce parere aveti?(fara raspunsuri de genu :"A mai fost pusa intrebarea!" sau"Uite aici o intrebare la fel uitete la ea!")

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Atunci "fundaciosii" s-ar fi numit "pisicosii" sau "delfinosii". oh go on big grin

| Fragile explică:

Ok deci cand am spus pisici sau delfini, ma refeream ca pisici si delfini virtuale, nu adevarate.(Pt. ca si funditele sunt virtuale)

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Eu nu o numesc fundiţă, ci răspuns câştigător. Nu cred că are vreo importanţă simbolul, important e că ai ajutat diferite persoane.

pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Eu vreau sa fie niste buze in loc de fundite.Suntem piti sau nu mai suntem?laughing

| Ingerash a răspuns:

Acu asta e. e fundita, nu ai cum sa schimbi tu regula jocului

| lovefan a răspuns:

Sall. Pai, in general, atunci cand castigi ceva, nu ti se rasplateste decat cu o funda sau o diploma, deci era cam logic sa se dea fundite.Insa urasc atunci cand toti dupa ce pun o intrebare spun,, dau fundita''. Daca ajuti, nu ajuti doar ca sa primesti o fundita virtuala, ci pentru a face un lucru bun pentru ceilalti. Cel putin, asa e in cazul meu... Dar o schimbare nu i-ar strica acestui site, intr-adevar...

| SpEEdz0r a răspuns:

Iti raspund cu o intrebare. Daca castigi un concurs tie iti da un delfin laughing? Un trofeu si o fundita sau diplomawinking