Asa l-am imprumutat si asa l-am adaptat limbiiromane.In alte limbi este masculin. Mira
Pai, sa stii ca am inteles subtilitatea intrebarii tale in schimb, nu iti voi oferi satisfactia de a spune raspunsul
Dupa cum puteti observa, am pus aceasta intrebare la trivia amuzante. oare de ce?
@simple.girl-cred ca tu nu ai citit bine intrebarea, stiu cu siguranta ca substantivul problema este de gen feminin. oare neuronul tau, de ce gen este? ideea este alta, si citeste raspunul liei. ea a inteles foarte bine ce anume am dorit sa insinuez. a, si multumesc pentru explicatie. data viitoare imi va fi mai usor sa aflu genul unui substantiv.tocmai am aflat ca se numara, curios!
Vad ca iti sunt de folos explicatiile date de mine, acum urmeaza sa te taxez, prefer in natura, cu cartofi, morcovi, ardei
Uh daca sunt zeci de mii atunci stai "bine" da stiu ca ai vrut sa iti arati modestia
Pentru ca problemele barbatilor de foarte multe ori se raporteaza la femei.Nu de putine ori intalnesti afirmatii gen:"am o Problema cand vine vorba despre Femei"
Pentru ca femeile sunt chiar o problema!... cele mai multe probleme le are o femeie... ei niciodata nu-i convine cate ceva...deci chiar are probleme.!
Din acelasi motiv pentru care ciclul este neutru. Si din acelasi motiv pentru care barbatii stau in MENstruatia noastra.
Julyly2089 întreabă: