| dienuk a întrebat:

De ce ti-as da tie o >funditaaa?: cea mai creativa idee castiga!

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru ca, eu nu doresc sa cersesc aceasta ''fundita'' si in viata numai prin munca si seriozitate am dobandit ce mi-am dorit.

46 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pentru ca am ramas decat noi doua pe site si toti sunt la biserica sa se roge pentru noi pacatoaselelaughing

| laura64 a răspuns:

Pentru ca am ramas noi trei si am si un frate simpatic.

| Roby67 a răspuns:

Noi patru, dragele mele happy

| madalicious a răspuns:

Pentru ca... Nu stiu! Spune-mi tu! De ce mi-ai da o fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca scriu cu i din i si nu din a pentru ca uiteasa, nu vreau cu toate ca tu ai invatat asa eu am invatat invers si nu cred, la fel ca tine de altfel, ca invatatura mea e mai prejos ca a ta.

| DexTer a răspuns:

Pentru ca sunt draguthee heebig grin

| multimoak a răspuns:

Pentru ca am un avatar in nuante de roz si daca te vei uita la avatarul meu vei vedea lumea in rozwinking

| Roby67 a răspuns:

@harciog, take it easy

| dienuk explică:

@harciog, daca invatatura mea e mai prejos ca a ta, cum se face ca de mine nu se ia nimeni?!:O

| αndï a răspuns:

Pentru ca sunt adoptat si vreau funditse; D?

| GrigoreVarlam a răspuns:

Si eu ma intreb big grin de ce mi-ai da mie o fundita?, pentru ca nici nu stiu ce e sau la ce foloseste (daca foloseste la ceva laughing ) BAFTA laughing

| Pho3nix a răspuns:

Pentru ca...am iesit la suc cu Angelina Jolie.laughing

| judgement a răspuns:

De ce sa imi dai mie o fudita? Pentru ca nici unu din cei ce au raspuns nu au venit cu o idee, dar sa mai fie si una creativa...

Ideea mea este sa incercam sa facem o lume mai buna...Cum? R: sa nu mai raspundem aiurea la intrebarile altora, ci sa raspundem la subiect happy

| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a răspuns:

Uite ca nu vrea fundita ta!
laughing

| Cσσкiє a răspuns:

Pentru că sunt cea mai bună prietenă a ta şi pentru că e Paştele. Pentru că vara asta a fost ZU. Pentru că îţi place de mine.

| dienuk explică:

@judgement. nu cred ca intrebarea mea afecteaza in vreun fel lumea, si nu e nici o intrebare tocmai aiurea, adica este, dar eu doar voiam sa vad cretivitatea userilor de pe site thinking

| AndutzaAndu a răspuns:

Dar cine a zis ca o sa-mi dai o fundita? Daca nu-mi dai fundita, ti-o fur smug.

| CopilRasfatzat a răspuns:

Pentru ca te plictisesti.si thinking e PASTELE.si iti urez : Hristos a Inviat.sii nu mai stiulaughing

| Razvan a răspuns:

Fundaniada.Pentru o Romania des~fundatawinking

| Marii a răspuns:

Pentru ca poti da fundita, si pentru ca eu o pot primi. cool

| Ea12345 a răspuns:

@Pho3nix, asta se intampla cand Brad Pit a mintit-o ca iese cu baietii si a iesit cu mine b-)

| marrr a răspuns:

Roby67 esti tarelaughing) am mai zis asta si o repetsmug
Omg deja 21 de raspunsurilaughing cand e vorba de fundite. mdea!
La placinte, inainte. La razboi, inapoi^^
Asaaa pai hai sa completez si eu aceasta lista cu un raspuns. Imi dai fundita pentru ca iti cer frumos frumos cu o cireasa deasuprabatting eyelashes si te scot si la o inghetata, ca acum vine varasmug

| RoxiutzaRux a răspuns:

Pentru ca eu, cu inteligenta mea mirobolanta ti-as da un raspuns care merita funditaaaa!laughing:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca sunt o fetita tare tare draguta si pentru ca am un catel...si pentru ca...esti fata buna si imi vei da una si.nu mai stiu

| razvix a răspuns:

1Sunt creativ
2Trebue sa mi-o dai
3Ideea mea e mai creativa decat a voastra
Ideea:...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundita se da pentru un raspuns din care ai un folos nu pentru o anumita"creatie".

| ItzRivenGod a răspuns:

Pentru ca dacu nimi dai fundita maine nu o sa mai ai chiloti pe tine in mijlokul strazii

| zanesiprintese a răspuns:

Pisicuta pis pis pis, te-am visat azi-noapte-n vis, te spalam te pieptanam, funda rosie iti puneam... mi-ai da o fundita ca sa ma dau mare-n fata blocului big grin laughing

| Macho a răspuns:

Pentru ca ma numesc Fernando De la Caransebes si pentru o fundita pot sa-ti ofer sex la viteza o ora. Se stie!

| Roxii a răspuns:

Ca sa intrebi u loosero!