Pentru ca, eu nu doresc sa cersesc aceasta ''fundita'' si in viata numai prin munca si seriozitate am dobandit ce mi-am dorit.
Pentru ca am ramas decat noi doua pe site si toti sunt la biserica sa se roge pentru noi pacatoasele
Pentru ca am un avatar in nuante de roz si daca te vei uita la avatarul meu vei vedea lumea in roz
@harciog, daca invatatura mea e mai prejos ca a ta, cum se face ca de mine nu se ia nimeni?!:O
Si eu ma intreb de ce mi-ai da mie o fundita?, pentru ca nici nu stiu ce e sau la ce foloseste (daca foloseste la ceva ) BAFTA
De ce sa imi dai mie o fudita? Pentru ca nici unu din cei ce au raspuns nu au venit cu o idee, dar sa mai fie si una creativa...
Ideea mea este sa incercam sa facem o lume mai buna...Cum? R: sa nu mai raspundem aiurea la intrebarile altora, ci sa raspundem la subiect
Pentru că sunt cea mai bună prietenă a ta şi pentru că e Paştele. Pentru că vara asta a fost ZU. Pentru că îţi place de mine.
@judgement. nu cred ca intrebarea mea afecteaza in vreun fel lumea, si nu e nici o intrebare tocmai aiurea, adica este, dar eu doar voiam sa vad cretivitatea userilor de pe site
Dar cine a zis ca o sa-mi dai o fundita? Daca nu-mi dai fundita, ti-o fur .
Pentru ca te plictisesti.si e PASTELE.si iti urez : Hristos a Inviat.sii nu mai stiu
@Pho3nix, asta se intampla cand Brad Pit a mintit-o ca iese cu baietii si a iesit cu mine b-)
Roby67 esti tare) am mai zis asta si o repet
Omg deja 21 de raspunsuri cand e vorba de fundite. mdea!
La placinte, inainte. La razboi, inapoi^^
Asaaa pai hai sa completez si eu aceasta lista cu un raspuns. Imi dai fundita pentru ca iti cer frumos frumos cu o cireasa deasupra si te scot si la o inghetata, ca acum vine vara
Pentru ca eu, cu inteligenta mea mirobolanta ti-as da un raspuns care merita funditaaaa!:d
1Sunt creativ
2Trebue sa mi-o dai
3Ideea mea e mai creativa decat a voastra
Ideea:...
Pentru ca dacu nimi dai fundita maine nu o sa mai ai chiloti pe tine in mijlokul strazii
Pisicuta pis pis pis, te-am visat azi-noapte-n vis, te spalam te pieptanam, funda rosie iti puneam... mi-ai da o fundita ca sa ma dau mare-n fata blocului
Pentru ca ma numesc Fernando De la Caransebes si pentru o fundita pot sa-ti ofer sex la viteza o ora. Se stie!
MaeRii întreabă:
Simonescu_Amy_1994 întreabă:
AllysaDeea întreabă:
JustinFanEu întreabă: