.da chiar sunt singurul care crede ca am o singura fana nebuna ...si aia e un troll tampit?
pe bune ma... uneori ma surprindeti!
faceti si voi diferenta intre o fana disperata si un troll handicapat
Ok, nu mi se pare Apache a fi " dragostea fetelor de le TPU ", insa e un tip de treaba si simpatic...
Pentru ca-i bun.
A,si da, nu ma baga-n aceeasi oala cu nebunele, ca nu-s fana lui.
Nu-s indragostita de Apache. Si de la ultima verificare sunt de sex feminin...
No bine...majoritatea fetelor sunt si ma intrebam si eu de ce
Haide măi, chiar aşa, arăt eu a băiat?
Anw, e amuzant şi are şi el ceva în cap, dar de la a-l simpatiza până la a fi obsedată de el e cale luuuungă. Şi totuşi, fetele astea se agaţă de orice tip mai interesant ca scaiul de haine.
*Facedesk* Arghhh,nu mai suport! Doamne,v-au lovit hormonii in muflex,ce dracu' aveti Lasati omu' in pace,(ma refer la fanele Apache)cred ca voi colectionati paharele de unica folosinta din care a baut, gumele mestecate de el, scobitorile folosite dupa ce a mancat ceafa de porc!
Pentru. ca Apache nu le baga in seama.si apropo, nu toate sunt, eu nu am nimic cu el
Exista si fete normale ca mine si celelalte care ii citesc doar rasunsurile si rad dar ce sa-i faci daca s-a umplut T\A de centuriste...
Nu-l cunosc personal dar da raspunsuri si are intrebari amuzante. Nu sunt innebunita dupa el dar mi se pare OK.
Dacă admiri pe cineva pentru că dă răspunsuri inteligente nu înseamnă că ești îndrăgostit de aceea persoană.
Că mai multe tâmpite nu-l lasă în pace pe TPU e altceva
Eu de abia ieri am auzit de el...
P.S. : Alea innebunite dupa eel nu prea cred ca o sa-ti raspunda pentru ca nu o sa isi calce pe orgoliu si nu vor recunoaste
Noi doua suntem mai ciudate, recunoaste...
Eu il plac cel mult ca prieten/amic, dar mai departe...
Non!
*tocmai isi da seama de ce a scris :O*
Asa este noi suntem alea ciudate
pai fa si tu cumva sa afle si sa vedem daca chiar se topesc si dupa tine ca dupa Apache
Julyly2089 întreabă: