Pentru că Mercedes nu conține niciun "i" și e mai simplu de scris
Dă Doamne să înțelegi ce am vrut să zic.
Și-o editat întrebarea.
Jmek băiatu.
Hmmmm, si cum se face ca răspunsul tău coincide perfect cu întrebarea lui?
Nu pricep.
Stai puțin.
Bine, nu sta, oricum nu-nteleg ce vrei să zici.
Poate dacă stau în cap și mă gândesc mă prind.
Te anunț eu', în orice caz.
Hmmm, te prinzi? Vezi sa nu-ti dai drumul, ca poate te lovesti si după trebuie sa mă duc cu tine la spital.
Mă duci în spate?
Ce romantic.
In spatele autobuzului. Sau poate am noroc, ai noroc, pardon, si suntem lângă spital.
hmmmm...romantic? Daca nu te-as cunoaste as zice ca mă placi. Daaaa, asta e imposibil. Hahaha
Noroc' că mă cunoști.
Da...sa zicem ca te cunosc, adică...stiu doar cum te cheamă si aaaammmm, aaaa, aaa, faptul ca ai cazut in WC la 3 ani. Asta explica multe
Dacă mă gândesc mai bine, am căzut și de pe casă.
Da nu mă tunsesem de ceva timp și păru' a atenuat căderea.
Ai avut si tu noroc. Norocu' pro...incepatorului...aham, da.
Daca nu te-aș cunoaste as spune ca tie îți cam place de el. Ti-ai pus numele lui. Daaa, asta e (im)posibil
Aham, citeste mai bine... F*ckingKillYouSleepy. Nu cred ca exista iubire in numele meu. Bine... Daisuki înseamnă iubire, dar nu se pune.
Aham, citește "Sleepy".
Pai da nu se pune daca citesti doar finalul
Mda... Aici ai dreptate, trecem peste. Dar tu si Sleepycă...Tot cred ca il placi macar puuuuuțin.
Daaaaa...il ador chiar. L-as stânge in brate pana l-as sufoca.
Adică Nici măcar nu suna bine Sleepy si Daisuki. Yhhh, nici in scris ni suna bine.
Femeie, vei sa am cosmaruri? Îl visez naiba la noapte. Doaamne feteste!
Nuu, dar suna bine Lorena si Tudor. Sau Lori si Tudi. Până la adânci bătraneti, bătrâneți,...
Acum poți sa îmi dai una, m-am tâmpit de la atata ciocolata!
Femeie...vrei sa-mi dau foc? Gata, nu-i mai dati ciocolata ca aberează!
ciocolataaaaaaaa
Fructe nu ciocolata. Uite celulita...
Bine. Fructe! Si mai bine! Tocmai ce am mâncat acum câteva ore un mar si o banana. Ciocolata nu am mâncat. N-am mâncat ciocolata deee... 10 ore!
E un început...
Am stat eu si săptămâni fara cioco.
Asta e prea incredibil.
Vorbesc serios. Îmi place mult ciocolata, dar mănânc una pe săptămână, asta lăsând gluma de-o parte (dar nu prea departe ca sa o aducem înapoi după) si nu sunt grasa sau altceva si nu mănânc 2 ciocolate in ora de franceza cum fac colegele mele. Si când țin post=> fara ciocolata. Deci, cred ca cel mai mult am rezistat 1-2 săptămâni.
Si, readucând gluma, sigur Doub se supăra ca vorbim despre ciocolata fara ea.
Doamne ce naiba vrea ăsta sa zică? O.o