Ce iar ai? ce am ghicit?
Vezi să nu te-ngrași.
Wow ce de ras, publicul sa te aplaude, stai ca nu exista niciun public care te-ar aplauda in afara de mine, dar acum m-ai pierdut, si nu e frumos sa glumesti despre greutatea unei fete, stiu ca sunt anorexica insa tu esti mai anorexic doar ca altundeva scuze daca ceva.
Tu nu ai înțeles de ce am zis asta.
Da nu am inteles sunt proasta, zi-mi tu de ce ai zis-o.
"O sa va mananc!" Acum să nu întrebi de ce te bag la ignore nu-mi place să fiu jignit așa.
Eu sunt gata.
Cel mai tare feeling.
"Domnu' ati uitat sa dati tema."
"Aaa, da, merci! Pentru acasa aveti asa, 2 de terminat, 3, 4, 5, 6, 7,8,9 testul 1...si 2, hai 2 nu ca e greu..."
"Te crap!" "U are dead man!"
Abia astept sa le mananc din nou zilele...
Ps: Deci zici ca ar fi trebuit sa ma apuc de temele alea? Mai sunt 3 saptamani... mai e timp
Uuu ce malefic esti, imi placi , noroc ca profa mea de mate nu uita niciodata sa ne dea tema si ne da putin da stii de ce fiindca la lectie scriem vreo 5-6 pagini in caiete.
Daca ai fi cu mine in clasa, te-as incuia in dulap. O-O
De ce? ^W^
Merci!
Sa inteleg ca e alta nebuna care dicteaza/scrie non-stop? Am si eu 1 la biologie. E nebuna. Preda cate 2 lectii pe ora si dupa ne zice ceva de genul "Vedeti ca maine va ascult". *Aveam martea si miercurea bio. Martea preda si miercurea asculta. Logic, nu? In loc sa faca invers...sa avem si noi mai mult timp sa repetam...*
Sau la info. Aveam vinerea info, tic, info. Ne preda in prima ora si la sfarsit ne zicea "Vedeti ca data viitoare va ascult!"
"Adica marti?"
"Adica peste 2 ore. WTF"
Auzi la el ce întreabă. Cum sa ceri mă teme? Profa uita si tu ii amintesti. Mai stiu eu pe unul "Doamna! Ati uitat sa ne dati tema" si unu ii trage una dupa cap si îl vezi "Taci mă". :]]
Ai intelege daca l-ai stii pe proful... dupa ar veni la ora data viitoare. "Nu v-am dat teme data trecuta. Hotomanilor!"
*In mod normal ne-ar da 3-7 exercitii insa ce crezi ca ar face daca ar uita?"
Am uitat sa va dau teme atunci deci... de azi pe maine aveti asa:
1 de terminat, 2, 3, 4, 5, 6,7 + Cele 2 teste de la sfarsitul capitolului.
Dupa cine sta noaptea ca prostul sa scrie? T_T
Eu! Orcicum pe ceilalti ii doare in ____. Doar eu si inca vreo 4 colegi scriem tot, in rest e vai de ei.
Toți spun că vor să plece, dar pânî la urmă se întorc.
Eu nu te ignor doar că chiar nu te cunosc deloc
Numai fraierii spun asta
De ce?
felul in care scrii, ce altceva sa fie? am altceva la dispozitie in afara de ceea ce tastezi?
Si el cum scria?
ce-i cu atatea intrebari
era cam la fel de fraier ca tine, alte detalii sunt confidentiale
Ma urasti? ce ti-am facut?
Eu nu te ignor si sunt mai noua decat tine...
Da, sunt gata, doar ca la noi nu uita nimeni niciodata.
Gata nu mai vreau sa fiu satana ca ii sperii pe astia.
) nu-i bine
E cam aiurea username-ul tau, ma tot intreb oare de ce toti copii vor sa fie Satan?
Grea intrebare chiar si pentru mine, ideea e ca nu se potriveste mai ales ca esti ceva gen "miau miau". Si terminati cu telenovelele le aici... sunteti penibili.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: