| criscros a întrebat:

De ce unele femei accepta sa fie injosite si batute de prietenul lor si raman cu ei incontinuare?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce intrebarea asta e pusa la "amuzante"?
Cred ca ai stabilit un nou record: intr-o fraza de 18 cuvinte, ai facut vreo 2500 de dezacorduri.

| gabimaris a răspuns:

Din lipsa de educatie se intampla ca barbatii sa se comporte asa, iar femeile sa accepte!
Deci prima problema este: de ce ei se comporta asa!
A doua este: de ce accepta ele!
Este revoltator faptul ca scade calitatea umana, ajungem mai aproape de animale, de instincte!
Foarte trist!

| DeeaPustoaica a răspuns:

Depinde de situatia in care se afla relatia. Daca se afla si un copil la mijloc, mamele fac sacrificiul de a tolera comportamenul jalnic si prost gandit al barbatului. Ei bine daca copilul NU exista, este o problema. Fetele suporta multe. Nu inteleg de ce baietii trebuie sa loveasca si sa jigneasca iar fetele sa taca chitic. Si sa raspund la intrebare, fetele care sunt tinere si simt o dragoste fata de baiatul care le foloseste cred ca e ceva normal si tolereaza. Cand situatia se agraveaza devine stresant. Dar sa stii ca fetele si femeile accepta astfel de lucruri imature pana la un punct!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De proaste!
La ele prostia se numeste iubirelaughing

| iuliana21 a răspuns:

Pentru iubesc si iarta... iar barbati le promit ca nu o sa mai faca si apoi iar se repete.pana se satura si ele...pacat ca la unele e prea tarziu cand isi dau seama langa ce persoane stau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca da. ele iubeste de aia.sau asa au vazut in familie.ca femeile e batute si ei i sa pare normal ase.sau ele este masochiste.sunt mule motivatiuni.

| I'm just me a răspuns:

Pun prea mult suflet pentru acel baiat.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pentru ca tin prea mult la baiatul respectiv...toate zicem ca nu am permite asa ceva dar cand suntem puse in situatie e vai de capu nostru trebuie sa recunosc...cunosc cazuri de aia spun si e pacat ca unii baieti se conporta asa...acum ca stau si ma gandesc as zice ca nu as putea sa iert chestia asta niciodata... da nu stiu ce as face daca as fi pusa in situatie straight face

| dacia a răspuns:

Pentru ca, din pacate, femeile din tara noastra nu pun pe primul plan bunele maniere si delicatetea unui barbat si, de cele mai multe ori, prefera brute masculine, dar care le satisfac din alte puncte de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Bine-ai venit amagire/Mai stai mai dureaza un pic/C-aceasta mintita iubire/Tot e mai mult ca nimic...

| Crs a răspuns:

Se spune ca cica in iubire esti in stare sa ierti multe... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca tine la el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie iau bataie dar tot accept sa stau cu el pentru uneori esti dispus sa faci mai mult de cat poti si iubesti enorm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De proaste ba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru familie si ca le place sexul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu!