@supersex:au crezut asta, deoarece am pus multe intrebari despre sex, sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrebarile mele, asa sunt eu mai nebunica, imi place sa traiesc viata @ka2...am destui anisori
@lia:atata vreme cat nu sunt bani la mijloc, nici nu ma stresez pentru punctele pe care le iau, nu ma intereseaza, dar daca erau bani cu sigurantza era prapad mare pe TPU.
Eu chiar am purtat cu un utilizator TPU, niste conversatii in privat, si eu eram ferm convinsa ca este femeie, ca dupa aceea sa aflu ca era barbat in toata regula.bine ca nu l-am intrebat cate zile il tine menstruatia!? deranjant este ca, banuiesc, el isi daduse seama ca eu cred ca e femeie, si nu a avut bunul simt sa -mi spuna...
Sunt multe persoane care incearca sa te provoace si acesta consider ca este motivul.
Important este ca stii tu si cateva persoane care iti sunt mai apropiate de pe site, restul daca vor sa comenteze nu au decat
Pai am observat ca am doi "fani" care ma urmaresc cu stupide sau nefolositoare, care esti ma?
Ursulika, nu am spus ca sunt singura si nici nu ma plang sunt doar curioasa sa aflu cine ma "simpatizeaza". Eu nu am acordat stupide si nefolositoare pentru ca nu consider ca am acest drept, dar totusi este foarte curios ca de fiecare data sunt in numar de 2. Asta nu inseamna ca trebuie sa imi acordati mai multe, nu va impacientati
Ursulika, si asa este destul de mare prapad, chiar si fara top, toti vor sa fie amuzanti, toti vor sa fie cuplati, toti au nevoie de atentie, apai daca mai era vorba si de cascaval la mijloc iti dai seama cum se adunau soriceii?
Multumim Raluca ca nu ai pus in joc nici o suma de bani, sau cel putin din cate stiu eu
Cred ca nick name-ul este de vina...si eu am crezut asta la inceput pana am vazut unele intrebari
Pai pentru ca TPU nu pare a fi un site in care sa conteze sexul. Nu este afisat la profil. Dar totusi cineva poate sa deduca dupa poza in cazul tau.
Si la mine cred ca sunt fata Probabil ai avut un alt avatar care era mai baietesc... suna a fi masculinul lui ursulet, ursulica
Aaaa, pai asta e! de fapt "ursulica" e masculin, logic si cati ani ai? acum ca tot ne-ai spus ca esti in toata regula?
DaciaRomania întreabă: