*Imagineaza-ti o mitraliera si incepe sa tragi in ele ca in ":Vanatorii de rate", poate vor disparea.
*Ciorile ma duc cu gandul la un loc unde se petrec lucruri rele.Stii ca in filmele acelea de groaza sau pline de mister, se mai vede si cate o cioara.
*Esti un tip foarte interesant
Lor nu le este mila de tine.
*Nu se gandesc la tine ca te simti ciudat.
~Si eu imi mai imaginez tot felul de chestii care ma sperie...De obicei cand le spui oamenilor "mai normali"(ii mai spuneam uneori mamei) de lucruri de genu', te considera nebun sau te ia in gluma.Si e nasol.~
*Zici ca ai fi eu, doar ca in varianta masculina.~In fine eu nu prea mai impartasesc cu nimeni lucrurile de genul asta, caci nimeni nu ma prea intelegea~.
*Care-i zodia ta? ~Cumva rac sau pesti?~
Ma gandeam eu ca esti zodie de apa.A mea-i pesti.
*Un lucru imaginar care ma sperie...Pai o oglinda.(Da, am zis oglinda). Mereu am impresia ca vrea sa iasa vreo entitate malefica din ea ce vrea sa-mi faca rau.
Sa nu imi spui ca vrei si tu.
Nu mai zic nimic avand in vedere ca am ramas si fara material si fara imaginatie
Pai vezi. Dar e hot tipul, nu ne spune nimic. Tine doar pentru el. Ah!
Cine stie ce material are yumy yumy
Il terorizam pana ne spune! Tu il tii si eu ii tai cate un degetel la fiecare raspuns gresit.
Ooo vezi ne inspiram si noi din filmebine ca nu-s cu ciori cine stie cum faceam)ma copile da serios acum, ce bagi? ca eu la cat am bagat cam nimeni nu se aratanici mos craciun nici iepulas
Nu stiu ce baga copilul in cauza dar pe mine m-a luat somnul.
Te descurci tu cu el.
Ok grija cu visele sa nu fie...ciori...somnik fain
Mersi la fel! Apropo, nick-ul tau, mi-a adus aminte de numele unui virus. ''Blaster worm''!
Pentru ca is ca un virus
E din Satu Mare tipul. Te duci peste el si ii iei toata iarba si o impartim, bine?
Oooff is prea departe, mai bine imi mai plantezca is gradinar bun
Si eu tot la fel. Nu face iarba cat dau la tren.
cine stie ce iarba esi da biletu de tren timp pierdut te mai ia si garda
Mai fac si puscarie. imi platesti cautiunea. De nu, le zic ca esti partenerul meu!
ma bagi la belele sa inteleg
Nu e corect sa pic doar eu!
Corect impreuna la bine si la rau. acum sa nu se supere baiatu asta pe noi ca vorbim aici
Vorbim prin mesaje.
Poate fi vorba despre delir sau halucinatii vizuale, simptome ale unei afectiuni. Consulta un medic psihiatru.
Poate fi o frica de ciori. Incearca sa iti explici tie ca nu sunt rele. Sau cel mai eficient cauta pe Youtube lucruri bune despre ciori.
Sper ca am ajutat!
Julyly2089 întreabă: