Da, şi rău de tot.
N-o băga pe aia cu "îmi pale lău "! Zi-i aşa:
"Ştii când am zis de poza ta de la avatar că e o maimuţă? Scuză-mă! Eram sub stare de ebrietate, de la 1 pahar de vişinată, 2 pahare de cocăzată, 5 doze de bere, 3sticluţe de vodka! Plus că mă luasem cu unul la cotonogeală pe stradă"
Mare tragedie, parca ar fi omorat-o
nu mai exagerati atat
Dar totuşi s-o fi simţit prost fata. Nu cred că ţie ţi-ar pica bine ca cineva să-ţi zică că arăţi ca un maimuţoi, dar mă rog...-_-
Nu imi pasa de parerea celor din jur, decat a celor foarte importanti pentru mine.Si nici de fata aia nu imi pasa, asta e eu sunt mai nesimtita de fel.
Cred că sunt un măgar :3 sau un porc.
Nici una nici alta, ceea ce iti voi zice te va soca, nu vei ramane intreg dupa, vei avea probleme psihice si cosmaruri day and night: esti un...un...un viezure.*artificii, nori de fum si soc si groaza pe fetele tuturor apar din senin, drama umple inimile tuturor*
Nooooooooo Noooooooooooooooooo
Da.da eşti D:
Las' ca impaci tu biata fata, o cuceresti cu parfumul tau de banana ucisa de un cleste de rufe cu gust de ciocolata cu susan
Ehii nebunaticule!
O scoţi tu la capat cu şarmul tău de maimuţă băgată cu capul in ulei de maşina
Mda saraca fata siii saracu' de tine lol nu spune niciodata ceva urat despre avatarul unei fete chiar daca ea spune "nu-i chiar asa frumos" tu spune mereu ca e dragut
De ce sa minta? pe tine te incalzesc minciunile? trebuie sa spui lucrurile in fata, chiar daca nu sunt numai chestii frumoase
Mda dar sincer tie ti-ar placea daca te-ar face cineva maimuta hai sa fim seriosi mai mult de bucuri de un compliment, minciuna, dar compliment atat timp cat nu-ti dai seama ca e o minciuna :-J dar daca tie iti convine sa-ti spun ____ e OK
Hăh...Mie nu-mi plac complimentele false, personal. Spui ce ai pe suflet, motherfuckeer.Adică.dacă omul te găsește nașpa, foarte bine.
Oricum, nu-mi pasă.
Da bine nici mie nu imi place sa ma minta cineva pe fata tocmai de aia am zis sa minti in limita posibila astfel incat sa nu se afle...pe cat posibil zic si eu adevarul dar de obicei decat sa zic o prostie mai bine nu zic nimica
Total de acord
Amin
(...)Și-al tatălui, și-al fiului, și-al sfântului duh.*își face cruce*
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: