| mikiscence a întrebat:

De luna asta am inceput sa fac sex pentru a ramane insarcinata!laughingcredeti ca o sa reusim?

23 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sa faceti sex, cred ca reusiti, nu e asa mare greutate. Cat despre sarcina, o sa vezi. Bafta!

lolita
| lolita a răspuns:

Bieanteles, dar sa-i dati la greu, dimineata, la pranz si seara laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Sunt curioasa ce or sa zica italienii despre copil. ca o sa iasa jumi -juma rolling on the floor.

| maryana5 a răspuns:

Imi dau si eu cu parerea chiar daca sunt minora...in plus nu cred ca e intrezis sau ceva de genul big grin
m-am interesat si eu...paici pacolo ca doar intr-o zi o sa fiu si eu mama si eu cred ca de cate ori te-ai stradui tu... daca nu esti in perioada ovulatiei tot degeaba big grin.Adica daca faci sex/dragoste atunci cand esti in timpul menstruatiei si vrei si copil...nu prea o sa cada din cer laughing.
Tu vrei un copil si este intr-adevar o minune de fiecare data cand se concepe/se naste unul dar nu uita de puterea divina...adica roaga-te si la Dumnezeu sa-ti dea unul.Si nu uita niciodata la riscurile la care te supui sa ai un copil... adica nu e ca un pisoi mic... daca nu iti place si te streseaza il vinzi.../desigur daca te-ai gandit sa faci unul sigur sti ce faci si ai cum sa il cresti--deci chestia cu pisoiul nu o lua in calcul big grin

sa fie sanatoswinking copilul mah nu pisoiul laughing oh go on
sigur daca ti-l doresti cu adevarat Dumnezeu face minuneawinking

xoxooo, mary peace sign

| andi a răspuns:

Pi daca mai stai mult pe TPU, nici o sansa...big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca nu te stresezi foarte mult din cauza asta, cel mai probabil ca da. Bafta!

| moonY a răspuns:

Daca va straduiti.

| gabrielutzu a răspuns:

Si pana acum ai facut sex pentru ce, doar asa ca sa te afli in treaba.../ de plictiseala?

| JustMeFlory a răspuns:

Da'i inainte!big grin

| mikiscence explică:

De placere laughing

| mikiscence explică:

Ehe! sex dragoste ce-o iesi...nu-mi propun dinainte!laughingsi chiar daca-mi propun ...nu reusesc niciodata sa mentin ritmullaughing

| mikiscence explică:

Depunem tot efortullaughing

| mikiscence explică:

Sese...ma refeream si la partener ca din pacate singura nu poti face sex si sa mai si ramai insarcinata! ce-ar mai fi...laughing

| greg a răspuns:

Nu stiu... daca te ajut eu s-ar putea sa reusiti big grin
(gluma liceeana) sper sa nu te superi big grin
Sper sa reusestiwinking

| alexam a răspuns:

Pai depinde. Eu nu as face sex pentru a ramane insarcinata, ci dragoste. As vrea sa se nasca din dragoste copilul meu, nu sa fie conceput sportiv, desi nici sa ajunga sportiv nu mi-ar displace! laughing

| sese a răspuns:

Dar ce tu esti "mai multe" poate asa sa reusiti! "succesuri"!

| powergirl a răspuns:

Da nu aveti probleme de sanatare sau probleme de reproducere da d c nu? multa bafta

| naty_3185 a răspuns:

DA! CU SIGURANTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miki, iti spun un secret. daca vrei fetita trebuie sa tii gura deschisa. daca vrei baiat, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragoste din pplliiiinnn.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu vreau sa am copil si nici nu voi avea. E un chin vreau sa-mi traiesc viata.Succes la bebewinking.

| zuzu_1842 a răspuns:

Tot ce e posibil... daca ai vointzathinking baga marelaughing

| ever*green*beauty a răspuns:

Eu zic ca da daca nu fortzam proiectullaughing atentie EU IL BOTEZ NE-AM INTELES!