Sa faceti sex, cred ca reusiti, nu e asa mare greutate. Cat despre sarcina, o sa vezi. Bafta!
Imi dau si eu cu parerea chiar daca sunt minora...in plus nu cred ca e intrezis sau ceva de genul
m-am interesat si eu...paici pacolo ca doar intr-o zi o sa fiu si eu mama si eu cred ca de cate ori te-ai stradui tu... daca nu esti in perioada ovulatiei tot degeaba .Adica daca faci sex/dragoste atunci cand esti in timpul menstruatiei si vrei si copil...nu prea o sa cada din cer .
Tu vrei un copil si este intr-adevar o minune de fiecare data cand se concepe/se naste unul dar nu uita de puterea divina...adica roaga-te si la Dumnezeu sa-ti dea unul.Si nu uita niciodata la riscurile la care te supui sa ai un copil... adica nu e ca un pisoi mic... daca nu iti place si te streseaza il vinzi.../desigur daca te-ai gandit sa faci unul sigur sti ce faci si ai cum sa il cresti--deci chestia cu pisoiul nu o lua in calcul
sa fie sanatos copilul mah nu pisoiul
sigur daca ti-l doresti cu adevarat Dumnezeu face minunea
xoxooo, mary
Daca nu te stresezi foarte mult din cauza asta, cel mai probabil ca da. Bafta!
Si pana acum ai facut sex pentru ce, doar asa ca sa te afli in treaba.../ de plictiseala?
Ehe! sex dragoste ce-o iesi...nu-mi propun dinainte!si chiar daca-mi propun ...nu reusesc niciodata sa mentin ritmul
Sese...ma refeream si la partener ca din pacate singura nu poti face sex si sa mai si ramai insarcinata! ce-ar mai fi...
Nu stiu... daca te ajut eu s-ar putea sa reusiti
(gluma liceeana) sper sa nu te superi
Sper sa reusesti
Pai depinde. Eu nu as face sex pentru a ramane insarcinata, ci dragoste. As vrea sa se nasca din dragoste copilul meu, nu sa fie conceput sportiv, desi nici sa ajunga sportiv nu mi-ar displace!
Da nu aveti probleme de sanatare sau probleme de reproducere da d c nu? multa bafta
Eu zic ca da daca nu fortzam proiectul atentie EU IL BOTEZ NE-AM INTELES!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: