anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De mică eram o persoană care nu vorbea prea mult adică am învățat să vorbesc pe la 5 ani. Iar când am vorbit pentru prima dată eram la grădiniță, educatoare striga după mine să ies din coșul de gunoi iar eu i-am spus că mă duc în Franța. Mda...
În clasa III-a am fost exmatriculată deoarece îl sunam noaptea pe profesorul de mate să-mi spună dacă știe cumva cât face 3 x 4.
În clasa a V-a, alt profesor de matematică, o profesoară, m-a rugat să-i prezint tema iar eu i-am răspuns "Of course, my horse". Mi-a dat 4. Nu pentru că i-am spus asta ci pentru că nu aveam tema.
Anul acesta am rămas corigentă la muzică deoarece am cântat manelele lui Salam. (Ce proastă, nu știe să aprecieze muzica de valoare!)
Voi ce tâmpenii ați făcut în anii de școală?
PS: Profa de română mi-a spus că i-am distrus viața.

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eram la sala de sport si ma jucam cu saltelele, am spart un geam si vine un prof care dadea ore la aia de liceu - au zis colegii ca asa l-am gasit, vin derbedeii si profu ii ia la harta ca de ce au spart geamul, nu am fost noi nu nu si tot ei au platit geamul laughing

Sau radeam de profesoara de istorie pentru ca stranuta ca o catea de 3 ani, profu de tehnologie era cam dus cu capul si facea niste gesturi ciudate cu fata cand vorbea. Acum lucrez nu mai sant elev

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Tu radeai de profa ca stranuta, eu muream de nervi ca aveam una care tusea de parca avea tuberculoza straight face.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand eram cu una in pat tot asa avea o matusa (stateau in bucatarie cu maicamea si masa) si nu mai puteam de ras ca radea tipa ca o gaina, eu cu fosta gagica ne prapadeam de ras in timp ce ne mai simteam bine sub plapuma

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

laughing) Haios lucru.

Mai stiu eu una care rade ca o veverita si inca unca care rade ca o drujba.
Aia ca drujba cea mai smechera.

| Pricked a răspuns:

Eu am fost copil cuminte, nu ca voi

| AirănMeidăn a răspuns:

*doamne, ce bine ca n-am raspuns inca la 5 intrebari azi*
la gradinita eram copilul ala care sta singur si deseneaza si nu scoate nici un cuvant, cu toate ca am inceput sa vorbesc la 2 ani si fara sa pocesc cuvintele. atata doar ca furam dimineata creioanele celorlalti ca sa am toate culorile, dar asta e partea a doua.
apoi m-am dus la scoala. in 4 ani de scoala n-am avut decat vreo 3 sau 4 B-uri si in rest numa FB FB FB. gj mie. n-aveam nici prieteni, stateam in fiecare pauza in banca si nu faceam nimic.
si uite ca apoi m-am mutat la o alta scoala, si boom totul s-a schimbat si de la FB-uri am ajuns la 4, trist. si acum arunc cu mancare de la etaj in curtea interioara a scolii, nu mai stau in sala de clasa nici o pauza si am prieteni aproximativ din fiecare clasa. totul multumita aparatului electric cu fitil anti-tantari Raid! multumesc, Raid!

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Cred ca eram a treia cand, intr-o pauza, ai ieșit toți din clasa (chiar si învățătoarea) in afara de mine si un coleg. Iar eu am venit cu ideea sa schimbam penarele. Adică am luat toate penarele colegilor care erau pe bănci si le-am schimbat intre ele.

In a V-a am început sa plâng in ora de bio pentru ca un coleg m-a înjurat (mda, stiu, eram prostuța)

Tot in a V-a sau in a VI-a cred același coleg de mai dus care ma înjura si se lua de mine zilnic fara un motiv si venea la mine in fiecare pauza si îmi dădea palme peste cap pana când intr-o zi m-am enervat rau si i-am spus: "Sugi" (gandeste-te cat de nervoasa eram pentru ca eu nu înjur de obicei). S-a dus la diriga, i-a spus lu' maica-sa ca l-am înjurat fara motiv si ca eu ma iau mereu de el...

In a V-a, alt coleg m-a tras de par când treceam pur si simplu pe lângă el. M-am uitat urat la el si mi-a dat cu piciorul in burta. Când mi-am revenit, m-am apropiat de el si mi-a dat don nou un picior in burta doar ca mult mai tare (de fapt puțin mai jos de burta). Am ajuns la cabinetul medical din scoala, iar asistenta nu era acolo. Ziua următoare i-am spus dirigintei ce s-a întâmplat si nu i-a făcut nimic acelui coleg.

Acum câteva zile o colega i-a făcut poza cu telul meu profei de franceza si a pus-o pe grup, iar colegii s-au dus la diriga si i-au spus ca am făcut poza si bla bla, iar diriga s-ar putea sa îmi scadă la purtare crying

Cu notele nu am probleme. In toate tezele de pana acum am luat doar 10, iar cea mai mica nota a mea este 7 happy

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Ce fată cuminte.
Ei, eu ziceam să ne amuzăm iar tu vii cu drame din astea? Ce colegi idioți ai, cum naiba să te înjure și să te ia de păr?! Deci dacă îți mai fac ceva, jur că vin și le sparg fața.

| LaughingKarima a răspuns:

Ne jucam afara pe teren football, si nu mai stiu cine mi-a pasat mingea iar eu nu eram atenta unde am dat-o asa ca mingea a ajuns in biroul directoarei, lovind-o.
Am pus un balon plat, plin cu apa, sub perinita profei de fizica, care mai era si indispusa in ziua aia, va imaginati ce a iesit de acolo.
Aveam o profesoara care era cam crizata, agitata, nu stiu ce. Mai si bea cola. Asa ca intr-o zi, cand s-a asezat la catedra, eu ma ridic, ma duc la ea si ii pun o sticla de 2l de cola pe catedra si o cutie de calmante. Suspendare o saptamana.
Am facut eu mai multe prostii, dar nu conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eram un copil cuminte straight face
cand eram bebe mic, si atunci cand imi era foame,. pai se trezeau toti din camera (bebe mici si ei la randul lor) stii tu, la spital, ca aveam un clacson...se plangeau mereu doctorii de mine. cand am crescut, fugeam la telefon sa-l sun pe tati, tot la spital ca aveam probleme cu inima si la plamani, ma mir ca nu aveam si la cap. eram un diavol mic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-am prins degetul unei profesoare la usa.
Am enervat odata atat de tare o profesoara ca a vrut sa arunce cu pantoful dupa mine.
In clasa a 2a am daramat un ghiveci cu un pom sau ce era ala.
Am pus cuiva lipici pe scaun si altuia guma in par.
Nici nu stiu ce aveam cu guma aia.

Intre-a 5a am spalat pe unul cu buretele.
Intre-a 6a am reusit ca toata clasa sa ma urasca.
Intre-a 7a am spalat niste tigani cu d-ala de geamuri.
Si dintre a 8a m-am cumintit.
+ de asta mai mereu aveam altercatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca astea sunt cele mai grave, tot ce ai zis arata ca ai fost mult prea cuminte. Bine, eu inca n-am fost niciodata exmatriculat si nici n-am avut nota scazuta la purtare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu îmi plăcea mâncarea de la grădiniță. o băgam în buzunar și o duceam acasă să o arunc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-e rusine de mine cand imi amintesc ce fel eram cand eram un copil :'(

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am tras de usa, ea era incuiata dar sa dechis, cineva inaintea mea a facut ceva acelei usi si eu pur si simpu am deschis-o usurel dar s-a rupt lacatul si am fost nevoit sa cumpar o alta usa in plus ca am primit si o mama de bataie acasa chiar daca nu facusem nimic.

| Loryanna a răspuns:

Woow...ce copil interesant ai fost ( si esti ) laughing)