anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De tot risul.Sosea unde viteza legala e 90 Km/h dar unde e control de politie rutiera.In cazuri din astea la intilniri soferii isi semnalizeaza unii altora controlul pe traseu.Nu asta-i problema ci faptul ca ii vezi ca reduc de la 130 km/h dar nu la viteza legala acolo ci la vreo 40-50 de km/h.De ce asa de incet cind mai devreme erau zmeii soselei?

8 răspunsuri:
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Intreabai. Amuzant rau straight face

| Vizitiul a răspuns:

Mda. Cred ca te referi strict la drumurile dinafara localitatilor (exceptate sunt cazurile cand nu exista vreun semn de circulatie care te obliga sa reduci viteza chiar daca te aflii in afara orasului.)
Astfel de semne apar in general cand s-a produs un accident rutier, ori se executa lucrari pe drum sau acostament. Pai, eu pe o portiune de drum unde viteza este limitata la 90, as rula cu o viteza de 99 km/h, n-au ce-mi face agentii de circulatie ( doar in momentul in care ai depasit cu 10 km/h limita legala, atunci te poate oprii din drum, pentru ca ai comis o contraventie, prin urmare vei primii puncte amenda si puncte la permis.)
De unde reducerea aceasta simandicoasa imediata?
Unul din factorii influentabili este banul, iar celalalt, suspendarea permisului pe o perioada de 30 de zile (daca s-a depasit limita legala cu 50 km/h, iar astia, maniacii, acestia o depasesc exacerbat de des.)
Lumea e plina de "zmei", dar cand apar "dracii" devin "ingeri"!

regis
| regis a răspuns:

Cand esti zmeu ignori indicatoarele de limitare a vitezei, precum si cele de inceput/sfarsit de localitate, in special atunci cand aparentele inseala (localitati rasfirate, intrarea sau iesirea din localitati in curs de dezvoltare, zone industriale samd). Si cum toti soferii stiu ca de obicei radarele se instaleaza exact acolo unde exista o limitare de viteza, zmeii necunoscand exact limitarea pentru acel sector, reduc preventiv viteza pentru a fi siguri ca au coborat sub limita. Asa banuiesc eu, care nu sunt un vitezoman, desi recunosc ca incalc adesea limitele de viteza, in special in localitati. Si daca tot am adus vorba, nu mi se pare normal ca pe drumurile nationale sa existe limite de 40 si 50 la ora, atata timp cat nu ai alternativa pentru a ocoli localitatile. Cand vor fi autostrazi sau macar sosele de centura, atunci se poate discuta, pana atunci ne jucam de-a ratele si vanatorii.

| madalicious a răspuns:

De frica sa nu ia amenda. laughing)

Elianna
| Elianna a răspuns:

"Paza buna trece primejdia rea!".

| rex_2081 a răspuns:

Ei...hai de ce esti paracios? Vor sa demonstreze ca sunt constiiciosi. Un adevarat model. dar ia spune; nu cumva mata faci tot asa?

| rex_2081 a răspuns:

De ce esti paracios? Doar sunt confratii tai de suferinta.Nu cumva si mata faci la fel?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

SECTIUNEA A III-A - Reguli speciale privind circulatia autovehiculelor...
art 44 /22. Sa nu circule, fara motiv intemeiat, cu viteza redusa, stanjenind prin aceasta circulatia normala a celorlalte autovehicule; in cazul cand imprejurarile impun a se circula cu viteza redusa, sa circule cat mai aproape de partea dreapta a drumului public.
Raspunsul este : DE PROSTI!