| pepenerosu a întrebat:

De unde obiceiul ca fetele sa poarte fusta si baietii nu?laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prin antichitate: si atunci si azi fusta si rochia sunt acel "ceva" care fac femeia sa fie femeie

20 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Ptr. ca fetelor le sta bine si baietilor NU.hee hee Chiloteii tanga a fost primul pas, urmeaza fusta, apoi pantofii cu toc cui, pe urma rochii, posete si incet-incet ajungem sa ne paruim cu nevestele ca ne ia rujul sau machiajul fara sa ne ceara voie. rolling on the floor Infiorator gand, nici nu vreau sa ma mai gandesc.

| maryana5 a răspuns:

Ptc. baietii au prostul obicei sa se cracaneze cand stau jos... doar nu ai vrea sa ti se vada pasarica?hee hee si oricum...baietii nu se epileaza pe picioare...cam gretos atata par worried
xoxo, mary peace sign

| Bishop a răspuns:

Dar in scotia poarta si baietii fustehee hee

| Elly4all a răspuns:

laughing.Habar nu am dar sigur nu le sta bine baietilor in fustalaughing.@Enigma...eu am vazut dar erau travestitilaughing

| inna a răspuns:

Incepi tu poate asa se va lua si altii dupa tine laughing

| Casiana a răspuns:

Pentru ca baietii nu au picioarele dreptelaughing...Nu au picioare sexy, asa ca si fetele...Si ar mai fi pentru ca, nu se pot duce la :UN: fotbal, sau la tenis in fusta!laughing

| irynna a răspuns:

Haha, daca iti place poti purta si tuhappy

kratos
| kratos a răspuns:

Si scotienii poarta un fel de fuste. Dar totusi fusta este o vestimentatie tipic feminina. Cu ele va stau foarte bine si asa atrageti si mai multi baieti laughing

| www a răspuns:

Pentru ca nimeni nu vrea sa vada niste picioare pline de parlaughing...

| pepenerosu explică:

Eu sunt fata!

| pepenerosu explică:

Eu sunt fataaawaiting. zic din nou. draga denybatting eyelashes

| yuli10 a răspuns:

@www picioarele pline de par se vad si purtand pantaloni scurti.

| Rivas a răspuns:

Cum baietii nu poarta? Exemplu de persoana publica: Naomi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce, tu nu ai vazut si barbati in fusta? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pepenash, sa stii ca si baietii poarta fusta, aici ma refer la baietii sau barbatii seriosi si anume in scotia, dar acolo e o traditie, si fusta aia se numeste kiltwinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se mai pune problema. deja nu mai stiu care sunt blugii mei si care ai sotiei. mi se intampla sa merg la o toaleta publica si sa nu mai dau de...asta e.si ma intreb? oare sunt eu sau sotia? bine eu nu port fusta dar sort de bucatarie da. cat isi face sotia unghiile si machiajul, mai gatesc si bag o serie si la spalat.cand terminam iesim. dau sortul jos si ...gata.

| madamanu a răspuns:

Perfect de acord cu www

| DeniSa_9048 a răspuns:

Ce intrebare logica! Cum ar fi sa vezi tu personal pe strada fete care sa se uite la picioarele si fundul tau iar tu sa ai par pe picioare? Nu cred ca te-ai simti prea bine. Apropo daca tu vrei sa porti si sa te faci de ras... Poarta!

| Angel of darkness a răspuns:

Cine spune ca fusta este o vestimentatie feminina tongue, scotieni poarta fusta big grin

| soricioaica :P a răspuns:

Nau ce sa-arate :p