| elena a întrebat:

De ziua lui Vlad Tepes stolnicul intra in iatac si striga: "La multi ani Maria Ta, iata cadourile ce le-ai primit". Stolnicul deschide larg fereasta iar Vlad Tepes vede o imagine tirifianta, toti boierii, dusmani ai lui, erau trasi in teapa dar ultimul boier tras, mai dadea usor din buze... cere mantia si scara pentru ca voia sa auda ce baiguie ultimul boier, se urca pe scara, duce urechea catre buzele boierului si aude... ei, ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde-s Ioan Avram-Muresan si Decebal Traian-Remes cu caltabosu lor? Ca nu-i vad in teapa linga mine rolling on the floor Unde-s asfaltatorii care iau banii si nu mai toarna asfaltu si unde-s restul Tariceanu, Geoana, Sechelariu, Nastase multe-case etc etc, ca-s asa de multi ca ma doare capu numai sa-mi amintesc de toti?

BRO nastrusnicu laughing

10 răspunsuri:
| elena explică:

I-a cantat "Happy birthday to you!"...si acum rog pe cineva sa ma ajute sa declar raspunsul castigator...multumesc.
Super raspunsul anonimului-BRO nastrusnicu'.

| lia a răspuns:

"See you in hell" tongue
Sau, iti voi pastra un loc la mine in celula laughing

| lia a răspuns:

Elena, eu spun sa mai astepti o luna ca sa nu mai fie Bro suspendat laughing Merita premiul rolling on the floor

| Shery a răspuns:

La multi ani! laughing

| DMV a răspuns:

"La multi ani! "?

| Brigitta a răspuns:

Long time no see? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dai un ultim sarut inainte de moarte?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bereeee...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canta, multi ani traiasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna nevasta-ta