Pai eu de exemplu ascult bug mafia si parazitii pentru ca spun adevarul si ca asa stau lucrurile in ziua de azi si nah...pentru ca imi plac ce mai...
Fiindca vulgaritatea e numai in urechea celui care asculta. Daca ai mintea deschisa si sufletul curat, apreciezi poezia adevarata indiferent de cuvintele cu care e exprimata. Fiindca cuvintele sunt doar atat: cuvinte. Si ele sunt deopotriva frumoase sau urate, dupa cum e inima celui care le asculta sau citeste.
Ascultam bug mafia si parazitii pentru ca suntem prosti, deci automat trebuie sa ascultam si prostii, corect?
Lasand gluma la o parte... sunt foarte buni, si spun adevarul, fara ocolisuri si asta ne place noua
Intr-adevar multa lume din ziua de azi asculta asa ceva. Ei nu zic chiar prostii ci se exprima in limbajul folosit in zilele noastre.De fapt prin melodiile lor acestia spun adevarul si ne aduc cu picioarele pe pamant, prezentandu-ne situatia din Romania.
Eu nu ii ascult deloc.Nu mi-au placut niciodata melodiile cu vocabular vulgar.
Dar asa se vorbeste in zilele noastre. Asta e...
Te pup
Prostii? pff nu. spun adevaruri asa cum se pricep ei si asa cum multi dintre noi nu au curajul sa o faca. asta unu la mana. si doi. gusturile nu se discuta presupun ca. asculti manele sau cv de genu. ti-ar place sa fi marginalizat/a din cauza muzicii pe care o asculti? ma rog oricum manelele sucks. nu imi transmit nici un mesaj bun lipsa se incultura. poate doar atat dar. fiecare asculta ce vrea. chiar daca celalalt are o parere proasta despre muzica pe care o asculti nu te lasa influentat/a
multa bafta :*
De ce? e foarte simplu ei au viata mea ei au trairile mele ei ma inteleg si eu ii inteleg pen ei
Sunt niste retarzi! Invidiosi pe muzica "cantata". ei nu pot face asa ceva si. "vorbesc", ei nu stiu sa cante Bagatori in zeama
Intradevar ei spun numai prostii, dar asta este limbajul din ziua de azi...
Julyly2089 întreabă: