| Clannad a întrebat:

Dece vin toti prosti aici?

Răspuns Câştigător
| Kazimir a răspuns:

@Jelli de ce ai impresia ca se referea la tine ma rog? te simti cu musca pe caciula? ok a scris de ce legat si prostii cu un singur i dar nu era nevoie sa adaugi partea cu autocaracterizarea, asta te coboara la un nivel foarte jos. si clannad are dreptate sunt multi prosti aici (si nu nu ma refer la tine) care pun zeci de intrebari inutile cu subiect giastin bibar sau manelisti cu funde cu "ce faci azi" etc... TPU`ul a picat de mult timp si cea ce a constatat clannad e foarte adevarat (si nu cred ca se refera strict la aceasta categorie)

83 răspunsuri:
| wintereanu_9403 a răspuns:

Inainte sa pui intrebari de genul, revizuieste-ti un pic gramatica. Nu de alta, dar sa nu creada lumea ca esti agramata

| shadovv a răspuns:

Intrebarea e "de ce sunt mai toti prosti?"

| 994 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care ai venit si tu laughing

| necdannec a răspuns:

Ca sa se minuneze desteptii! Daca erai mai destept putin... dadeai singur raspunsul. ( no offence )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De chur traşi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi tu ce cauți aici? Îmi pare bine că știi să te autocaracterizezi oh go on.
P.S : Învață să scrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@IloveKazimirAndLisa, ia ridică-mi degetele happy. Ești invitatul meu.
Jignitor? Eu doar i-am zis să învețe să scrie, că aici pe TPU sunt persoane de toate vârstele. Nu e prima dată când o văd cu greșeli. Eu pe TPU o singură dată am scris "țiam" in loc de "ți-am" dar când am sesizat nu am putut edita și dacă face fițe tastatura mai întâi rezolv problema decât să scriu cine știe ce. Bine, nu a zis ea ceva chiar atât de rău. A propos, nu vreau să pară că m-am lăudat cu ce am zis mai înainte, dar ți-am răspuns la acea întrebare și anume dacă eu nu mai am probleme cu tastatura.
Eu nu i-am zis neapărat că e proastă, ci că bine că știe să se autocaracterizeze iar asta e o diferență. Nu știu cum ar reuși un prost să își pună singur calificativul corect... mă înțelegi? Apoi am spus că dacă suntem proști, de ce sta printre noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@IloveKazimirAndLisa, adevărat. Dacă adăuga ce ai spus tu legat de cei care pun întrebările acelea stupide, cred că se schimba treaba. Nici eu nu suport postările la care te-ai referit tu. Eu prima dată am înțeles mai degrabă că e o întrebare pusă ca să jignească, că suntem așa că am vizitat întrebarea sau că am intrat pe această categorie. Mă rog, poate n-o fi așa și m-am grăbit înțelegând greșit. Depinde de modul de gândire al fiecăruia oh go on.
Nici nu m-am gândit că se referea (special) la mine. Cine sunt eu, a menționat asta pe undeva? Nici nu mi-ar fi trecut prin minte, stai liniștit oh go on.
La faza cu caracterizarea, ok am fost puțin prea răutacioasă, absolut aiurea și cred că dacă stau să mă gândesc mai bine așa-i.
P.S : Sper că nu ne certăm, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că vor să se dea mari cu răspunsuri " inteligente " dar nu prea... Şi li se pare amuzant.

* tu când ai mai aparut? rolling eyes *

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clannad intreaba:
Dece vin toti prosti aici?
raspuns: Sa plece destepti.
Daca te refereai la intrebarea : "De ce vin toti prostii aici?" Raspunsul era : Sa nu te simti singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Clannad Nu inteleg de ce te ataci.Ce as putea vedea la profilul meu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Clannad Cum ar fi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Clannad Chiar te rog, lumineaza-ma tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@justmeandyou, eu nu am pus nimic la fiert și sunt de acord cu IloveKazimirAndLisa. Oh doamne, nu pot să cred unde s-a ajuns. Eu nu mă certam cu nimeni (dacă te refereai la mine) doar m-am contrazis. Certurile virtuale nu prea există, sunt virtuale dacă mă înțelegi, e aberant. Cine oare m-a pus să ma bag la întrebarea asta? Chiar îmi pare rau, ce dracu.
E adevarat, greșeala mea că nu am înțeles întrebarea, poate dacă ar fi completat ar fi fost altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"toti proștii*"
Vai, mulțumesc dulcico! A propos, te-aș ruga să lași nervișorii că nu fac bine. Eu nu am zis că ești vacă, am zis că scrii incorect și în rest nu mai spun nimic că mi-e lene să explic tuturor.
Tu faci cum vrei. Ia-o ca pe un sfat prietenesc fiindcă eu nu te-am jignit acum.
A propos, tu cum crezi că ești dacă jignești folosind înjurături gen "Pupatima-n c*r"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@justmeandyou, am mai explicat odată. Credeam că proști ne face pe cei care suntem în acest moment la această categorie sau îi vedem întrebarea cum era aia cu "foaieverdesolzdepesteuiteprostulcumciteste".
Aaa sau...credeam că se referea la mine deoarece aș fi jignit-o că o cam bate româna (lucru care e adevărat, da pe lângă ea din acest punct de vedere sunt buricul pământului).
PRICEPI TU?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clannad, hai că nu mă mai pot abține. Ori ești proastă ori bătută în cap de-a binelea. Zøєy are dreptate. Poate dacă formulai : "De ce postează întrebări toți proștii la această categorie despre Adrian Țuțu și Justin Bieber?" te lăsam în pace.
Cat despre gramatica ta. Un I poate schimba întregul sens al unei propoziții. De exemplu: "Au plecat mulțumiții." în loc de "Au plecat mulțumiți." un I ai pus greșit și întreg sensul e schimbatwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am abandonat de mult cearta și am decis să fac pace cu Clannad crezând că va înceta conflictul ăsta (să nu mă pun cu proștii că au mintea odihnită).

PiluLă, mda mă cred superioară EI, mulțumit(ă)? Eu nu îmi satisfac nevoile fiziologice pe nimeni, nu am organul "apendicită", nu sunt contra maimuțelor, știu și altceva decât să înjur folosind un vocabular deplorabil și nu îmi demonstrez ipocrizia.

Te urăsc, Clannad. Ești opusul preferatului pentru mine. Mi-ai mâncat zilele pe TPU cu fiecare postare tâmpită de a ta. Eu nu te urmăresc, dar te văd că stau pe aici și nah... nu pot să cred că te admiră atâția. Nu sunt nici invidioasă că nu am de ce, dar nu văd nimic interesant la tine. Știu că te doare deep inside de ce spun eu. Aș zice și eu ceva legat de asta dar devin vulgară și nu e bine.

P.S : Am scris asta pentru a primi stupizi de la voi.

P.S2: Sunt de acord cu EvilBite în tot ce a zis. Alta care se crede deșteaptă. Nu?

PS3: Mai bine ignorați ce am scris mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clannad, nu vrei sau nu poți? E vreun nou trend? Exact de-aia, așa cum îi urăsc pe toți care fac ceea ce faci tuwinking.
PiluLă, nu te obosi să citești ce am scris anterior și de ce m-am luat de ea.
Oh haide, voi nu v-ați săturat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică îți place să te cerți? De ce nu ai zis așa? Mă rog.
Hai să mai găsim un motiv (aberant) de ceartă, vrei: Ai un avatar groaznic!
Prima chestie ce mi-a trecut prin minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo! Ai scris corect gramatical "te-am" :*!
Ai stalcit-o insa cu "de ce" si "vrodata" sad.

| alexush a răspuns:

@IloveKazimirAndLisa...ai zis tu destule si mi-ai luat si unele cuvinte din gura

| Zapa12 a răspuns:

Hai sa-ti explic ceva, ca m-am uitat la mai multe intrebari de-ale tale si am vazut ca ai scris "de ce".
DE CE se scrie dezlegat.

| ZoziiTheShawol a răspuns:

Fiinda tu nu stii sa scrii rolling on the floor