Sa stii ca esti userul meu preferat de la T/A.
Si tu esti al meu ^////^
1. Păreai destul de ok la început, acum ești cam copil, sau cel puțin...așa pari. Nu prea-mi plac copiii.
2. După cum n-ai văzut, ți-am luat apărarea.
3. Dacă mă bați la un Dota, o să fim cei mai buni prieteni. Dacă pierzi, pleci de pe TPU.
Hm?
Nu am avut nevoie de apararea ta dar oricum vad ca mai exista oameni buni pe aci dar unica problema e ca ma joc dota 2 din steam si ca nu voi vorbi doar cu unii oameni de pe acest cont nu cu toti.
Bai unde e Zombisor, stiam ca numai ea foloseste emoticonul asta "=]]"
nu numai ea
=]]
Deci du-te la biserica, simt ca ai nevoie.
De ce?
Nu iti voi spune din cauza ca-mi esti indiferent, iar alt motiv e din cauza ca ce nu ti-as spune imi vei replica cu un comentariu de la care imi va veni sa vomit, cum fac deobiecei cei de aici.
Daca ti-as spune ca si mie imi vine sa vomit, cand te vad ca te dai asa important, superior?
Pai crezi ce vrei nu am vrut sa ma dau superior doar mi-am expus parerea, de ce nu vreau sa-ti raspund la intrebare.
Nienawidzę cię
Nici nu cred ca mai are rost sa traduc, sigur m-ai înjurat
Ba, imi place ca ai sange-n tine, nu ai murit pe loc daca zice cineva ceva de tine, sezi cuminte ca numa' te-am testat, prunc!
Nienawidzę cię,nienawidzę cię,nienawidzę cię,nienawidzę cię,nienawidzę cię,nienawidzę cię,nienawidzę cię, nienawidzę cię, nienawidzę cię, nienawidzę cię, nienawidzę cię,
Daca atunci cand le tradut vad ca m-ai injurat, ai zburat!
Ba, vezi ca mi-ai trimis din greseala mie asta, in poloneza, da' te iert de data asta, toti gresesc, te iert!
Am " dusmani ", si nu vreau sa-i incurc cu prezenta mea.
Pffffffff pe cine? pe Croampa? Du-te ma de-aici
Ok gata asta si voi face.
Asa de ironic incat imi vine sa vars apoi sa ti-o torn peste cap.
Nu-i de mirare ca pleaca dupa ce a intrat la categoria asta plina de primate.
AirănMeidăn întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: