| 六兆年と一夜物語 a întrebat:

Deci aţi văzut câtă nesimţire pe admini!? Cât tuperu pe ei! Aşa nesimţire nu am mai văzut! Să-mi mute ei întrebarea la Timp liber, când de fapt era pentru voi! Lasă că nu scapă ei neasasinaţi!
În fine!
Dacă nu aţi observat până acum, eu iubesc tigrii şi sunt animalele mele preferate love struck love struck love struck ♥ ♥
Care este animalul vostru preferat?

13 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Melcul.

| єχcєєℓ a răspuns:

Scumpo,nu te ambala așa tare nu ai ce să-i faci.Mie îmi șterg orice întrebare ce conține un link youtube...

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru єχcєєℓ):

Bine, bine *dar tot îi asasinez eu*
Până la urmă care e animalul tău preferat? Că nu am aflat până acum. Sau sunt puişorii de găină?hee hee

| єχcєєℓ a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Nu m-am gândit la asta...cred că leul cum a zis Ashadow.Mda îmi place mult de Konlaughing

| Ashadow a răspuns:

Leul.

| ww2Totenkopf a răspuns:

Lupul.

| Seducatorul a răspuns:

You think this is funny?
Trebuiau sa ti-o mute la Hobbies & Pets!

Liliacul Vampir Gigantic!

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Cred ca tot tigrul, au labutele acelea pufoase si draguuuti cand sunt mari, dar cand sunt mici mori de la atata dulceata♥♥♥. Inainte imi placeau panterele. Mi-am schimbat parerea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac toate animalele, dar cand vad o pisicuta mica si pufoasa, sau un caine care nu se opreste din lins, sau un iepuras alb foarte pufos, ma topesc pe loc. Oricum, cel mai mult imi place pisica mea, Tough.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ale mele le tot muta la muzica. Ce-i ala tuperu?

| Foxyyyy a răspuns:

Nu pot decide, imi plac prea multe.

| moilolyta09 a răspuns:

Tigrii ♥♥