Nu am mâncat încă. Nu e gata.
T_T.
Da...cam asa. Ce viată cruda.
Foarte.
Glumești, nu? Daca tu ai avut o zi proasta... De fapt am avut o zi destul de buna, mai ales ca am făcut doar trei ore. Si la doua din ele am dat test. Eh, asta e.
Am avut si ascultare la latina. Si am stiut! Haleluia! Cum e posibil asa ceva. Meritam 10, si nu mi-a pus nota.
A, da sa vezi eu. Am dat test la geografie. După cum spune profă "testele nu se anunța!". Si la o întrebare m-au întrebat toți cum e si eu le-am spus, 100% sigura ca e bine si după... Era greșit. Si profa: "Ioana, eu am pretenții la tine, cum sa îmi greșești si sa scrii așa ceva?". A doua ora, la geometrie a zis profa ca cine iese la tabla si face corect o problema primește 10. Știam si, al naibii, a ridicat un coleg mana înaintea mea! Ma rog, a primit 9. La a treia ora am avut tehno si se sunase de intrare de 10 min, profa nu venise, si am mers la baie. Când ma întorc, era la ușă o profesoara de franceza " Tu de la ce clasa mai ești? De ce ai fugit de la ora? A... Ești de la aia, clasa aia de nebuni". La tehno am dat test si am copiat TOT din manual, ea știa ca toți copiază si nu a spus nimic. Am ieșit cu o ora mai devreme, nu am mai făcut sportul.
Pam pam, ziua mea de azi
Facem schib?
Ieri a fost zi super pentru nepotul meu care e la liceu.
A facut 1 ora si la a 3 a a plecat
La mate ce note mai ai?
Si eu am avut test la mate, dar am luat 10. Acum ai vrea sa renunt la Miau power, nu?( Miau Power!).
Fa-mi in ciuda ca eu iau 1. Gata...nu-ti dau amandina.
Eh, a trecut deja.
Ioanamaria45 întreabă:
DaciaRomania întreabă: