anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, azi m-am enervat pe prietena mea si am batut-o la trei coaste, karată dupa karată, dupa 2 calcaie, un cot, cateva perverse, un cap de dormeza era KO dar am mai dat din placere ca m-a mintit grav. Cand am adus arma era sa faca infarct.Acum am vrut sa o fac de ras.Glumesc!
Exista 2 probleme
1.Am reactionat normal? Dupa mine, mai trebuia, a gresit amarnic dar sa vad si alte pareri, chiar daca era cea mai nemernica din lume nu merita?
2. A lasat niste "bors" pe pielea de urs din sufragerie, nu se ia cu nimic, ce sa folosesc?

26 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

Dragut. Foarte dragut. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo frate, aplauzele mele, violenta e cel mai tare lucru din lume.
Bine macar ca n-aveti copii care sa ramana traumatizati.

...sigur te refereai la borsul care se pune la ciorba.

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi tu, uneori rezolva multe.Am pus aceasta intrebare pentru ca e prima data dupa ce fac o asemenea fapta sa am remuscari.Asta a scapat ieftin ca abia i-a iesit botoxul un pic dupa ce am aruncat-o de 3-4 ori. Spun eu, a meritat-o din plin dar cu ce naiba curat o blana de urs? Si cum naiba sa nu ma mai gandesc la ea? Adica eu nu aveam nici un regret pana acum si tocmai la asta ma apuca sentimentalismele?

| anonim_4396 explică (pentru ȘefuLaValută):

...incepi sa...ma sperii rolling on the floor

Bai fii serios ca eu nu glumesc si ma enervez si mai tare. Dupa ce ca m-au luat toti dracii din cauza asteia tu mai si razi

Ba tu imi zici sa fiu serios, cand:

1) Ar trebui sa fiu serioasa
2) Ai postat chestia asta la T/A

Pentru ca ea e o gluma a naturii! Ai vreun sfat sau imi pierd timpul? nu am vrut sa pun la dragoste ca nu e asa ceva, acuma imi vine sa plantez briceagul elvetian in ea de nervi, daca nu ai un sfat taci

Whoa, nu stiu daca faci misto, dar incep sa cred ca vorbesti serios si *FMM CUM SA CRED ASA CEVA* dar uite parerea mea:

Esti un idiot si sper sa faca reclamatie la politie, iar tu sa ajungi sa infunzi puscaria.
Trebuie sa ai sange rece...ca sa o... lovesti.

Ce nu pricepi ca a meritat-o? Reclamatie nu are cum sa faca ca urmatoare bataie va fi si ultima, dar din pacate nu pot sa o scot din cap.Din moment ce esti femeie nu intelegi, dar a facut un lucru prea rau pentru a 2 oara si i-am spus prima data ca o sa o gaseasca toti dracii daca mai face, prima data am speriat-o ca am luat-o usor pe capota si nu a avut nici o zgarietura doar ca mi-am rupt emblema de la masina, a plecat cu taxiu acasa da-o incolo isi revine ea dar eu cum o uit?

Ba tu esti retardat?
Du-te si spune-i toate astea unui psiholog.
Esti criminal de ai incercat sa o lovesti cu masina sau ce?

Si inteleg foarte bine situatia, crede-ma. -_-

Am luat-o cu 10 la ora sa o sperii dar esti femeie, habar nu ai asa ca taci ca nu vreau sa te injur.Problema e ca ma gandesc la ea si nu imi sta in caracter, eram indiferent dar acum nu pot sa dorm ca oamenii.Imi trebuie un sfat de la un barbat sau femeie intelegatoare daca erai in locul meu faceai la fel

Nu, n-as fi facut la fel.
Vioenta nu reprezinta o solutie.

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Incearca sa te pui in locul ei.
Cum e?

Incepi sa-mi dai dureri de cap.Deci m-a bagat rau in belele de 2 ori fara sa-i pese si mai avea si tupeu. Daca nu facea cunostinta cu podea cu siguranta ma batea la cap incontinuu pentru ca e o nesimtita tupeista si imi facea zile negre.Asa m-am razbunat si am ramas fara pata, am si scapat de ea dar nu psihic.Rezolva bataia multe ca e rupta din rai.Mi-a mai si luat pielea cu unghiile si mi-a stricat tatuajul, si pentru asta chiar a meritat sa ii aranjez organele

| Blamely a răspuns (pentru anonim_4396):

I-ai dat mult prea multă satisfacţie acestui troller, e evident că a încercat să facă o glumă stupidă. Cel mai probabil s-a inspirat de la tipul cu (,) copilul de 2 ani şi televizorul.

| anonim_4396 explică (pentru Blamely):

Meh.
Sunt naiva de fel.

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru Blamely):

Stiu ca e absolut normal.Nu vrei papusa sa vii pana aici sa fac o gluma din asta stupida si cu tine? Ia-le si pe Wetfire si Efzy sa ne distram mai bine

| Blamely a răspuns (pentru ȘefuLaValută):

Bineînţeles, lasă-mi adresa pe privat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bea un gât de apă și treci la nani.

Daca esti femeie taci din gura, a mai fugit una azi dupa ce a aflat, toate-s la fel...

Nu mă lua pe mine cu: "dacă ești femeie blablabla".
A aflat că plătești pentru o oră dar te așteptai să stea mai mult? Silly you!
Când ai luat ultima dată bătaie?

Pe la 12 ani si nu a fost platita.Dar stiti ceva? Nu sunt la interogatoriu, vreau sa stiu doar 2 lucruri: ce activitati sa fac sa o uit pe ticaloasa si cu ce se curata o blana. Daca nu aveti raspuns taceti ca nu e treaba voastra, ca mai dau o data peste ea daca mai zice ceva dar cu peste 130 de data asta

Acum cât are?
1)Box ori yoga.
2)cu ce ai curățat-o și până acum.

2)Sper sa imi spui tu ca doar esti femeie
1) Boxul si ceva de cartier ca sa o linistesti pe viata.Acum daca are 22 cu siguranta nu mai chinuie pe nimeni ca e dresata

| Fernando9Torres a răspuns:

1.Nu,normal era sa stea in spital 2 saptamani, in coma era si mai bine
2.Incearca detergent "anti-sange", il gasesti la fiecare mafion care se respect...dar e cam scump!

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru Fernando9Torres):

1. Mai bine direct la morga decat la spital dar nu sunt criminal.
2.Incerc

| Blamely a răspuns:

Reacţia ta e absolut normală, doar că ai fost cam blând.
Sângele se poate scoate uşor cu Perwoll, eu zic să o pui tot pe ea la curăţat, că doar e vina ei.
Problema ta care e acum, ai remuşcări şi nu ştii ce activităţi să practici să te ţină ocupat? Mai bate şi alte femei, aşa poate o uiţi. *-*