| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Deci: @bro?winking oriunde ai fi iesi de acolo...nu te mai acunde timid mic ce esti!hee hee Scoate nasucu afara la iveala sa te vedem si noi big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am ascuns, sint pe terasa la berica, admir stelele cazatoare si cred ca o stea d-asta mi-a cazut mie drept in cap, ca-s cam ametit... sau o fi de la bere, ca am bagat si whishky inainte, sa-mi fac incalzirea, stai sa numar, 1, 2, 3... trei sticle de J&B laughing tongue

11 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Bro e asa de faimos si amuzant smug si timid rolling on the floor Toate fetele te plac laughing

| adriana_sw33ty_angy explică:

@bro mi-ai putea face o favoare? big grin
1. da-mi si mie putina bericahee hee
2. vreau si eu o stea...laughing dar nu in cap laughing
3...blushing ai vrea sa-mi dai un pv cu un id...de preferat al tau big grin happy blushing

ps- am zis una dar eram timida si trebuia sa incep cu altceva laughing ca sa prind curaj laughing rolling on the floor...deci?winking big grin

@shin inaintea lui ai putea de asemenea sa dai si un pv tongue cu sti tu ce big grin...happy

@inna draga critic la fel ca si toti ceilalti imi sunt doar prieteni (amici)...happy...in schimb pe @bro nu il dau la nimeni! sa fie clara treaba asta!hee hee noi doi avem ceva de impartit impreuna...big grin o pizzahee hee laughing
@shin si tocmai cand incepusem sa cred ca intr-adevar ai puteri supranaturale...pffffffhee hee asta e! @bro daca vei deveni leu ma voi transforma si eu in leoaica sa vedem ce iese laughing laughing... dar ti minte postarea mea despre lei nu? rolling on the floor rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor asa ca mai bine impartim si ultima cutie amandoi big grin laughing

Shin
| Shin a răspuns:

@Bro... si cu id-ul cum ramane? tongue I l-ai dat? happy
Shinwinking
P. S. Ai grija cu sticlele alea, sa nu fie prea mult prea repede... Lasa-ti prietenii sa te ajute cu elewinking

Shin
| Shin a răspuns:

Interesant... pot sa postez inaintea lui BRO, ce BRO urmeaza sa posteze tongue
Shin laughing

"Nu m-am ascuns, sint pe terasa la berica, admir stelele cazatoare si cred ca o stea d-asta mi-a cazut mie drept in cap, ca-s cam ametit... sau o fi de la bere, ca am bagat si whishky inainte, sa-mi fac incalzirea, stai sa numar, 1, 2, 3... trei sticle de J&B"

Shin
| Shin a răspuns:

@Bro, Shhhttt! Nu trebuia sa divulgi secretul! tongue Si eu care imi demonstram puterile paranormale tongue
Shinwinking

Shin
| Shin a răspuns:

Pai tocmai. and you ruined my "mojo" tongue
Shinwinking

| inna a răspuns:

Adriana l-ai lasat pe critic, l-ai luat pe Bro?batting eyelashes

Hotaraste-te mai laughinghee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana_sw33ty, ce stea sa-ti mai cada in cap? Mi-a cazut mie, sint deja ametit laughing Bere e cit cuprinde, dau cu draga inima, nu ma zgircesc decit la ultima cutie. Cind ramine doar o cutie de bere, sint leu, nu se atinge nimeni de ea rolling on the floor
Shin, a luat-o razna sortarea, de cind cu schimbarea orei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shin, smechere, voiai sa pacalesti fetele, stiu eu rolling on the floor