Eu cred că tu nu înțelegi ce înseamnă TPU.
Nu e UPT, adică unul pentru toți, ca să existe vreun șef, indiferent de categorie.
Toată această idee, cu șeful sau alegerea unuia care "să conducă" e o mare prostie.Chiar dacă voi o s-o faceți, eu una n-o să intru-n acest joc.Mi se pare de prost gust!
Și să zicem că va fi.Bun, cine merită cel mai tare? Gândește-te că dacă eu nu accept, mai mult ca sigur nu vor accepta nici alți. Apoi, ce-ar putea face "șeful"? Nu e admin ca să interzică sau să respingă anumite întrebări. Dacă eu am chef să pun o întrebare, o pun fără să cer voie nimănui, și de asemenea, răspund la ce vreau.
Nu, n-am fost răutăcioasă, nu înțelege greșit.Mi-am exprimat dezacordul cu argumente și exemple.
Baftă!
Toată lumea trebuie să înţeleagă că această categorie nu este a nimănui şi poate veni oricine vrea, oricând. Noi nu avem niciun drept să nu îi dăm cuiva voie să vină pentru că nu este categoria noastră. Nimeni nu e " şeful " aici.
Eu asta in cefrcam sa zic prin intrebarea mea.Adica sa opresc prostiile lui kapraneagra.
Nici vorba de sef fata, dar trebuie sa fim in ton cu categoria si inca ceva, la intrebarile aiurea dati raspunsuri aiurea, asa aratati ca va doare'n bașcheți iar cel ce aiureaza o sa lesine de tot
Si daca le raspunsuri aiurea la intrebari idioate rezolvi ceva?
Nu faci decat sa pari mai idiot ca cel care a pus intrebarea!
Nu mai inteles, sa dai raspunsuri aiurea dar nu in aceeasi tema la care s-a referit respectivul
Deci...N-am zis ca ar trebui sa fie libera, intrebase kapraneagra cine vrea asa fie nu stiu cine sef si am incercat s-o opresc.Cred ca te intrebi de ce nu i-am zis la raspunsuri.Pai mi-a dat ignore.
Ce sef ma? Asta nu e club privat sau nu stiu ce rahat, e un site liber.
ღArySოﺁℓεღ întreabă:
Julyly2089 întreabă: