Persoana care a pus imaginea a 2 are calculatoru plin de virusi.As spune ca o reinstalare de windows iar folosi.Nu glumesc, mi-a sarit in ochi unele lucruri.Castigator? Mazarica(a se citi mazare) ca o demisionat merita si el ceva bun
Stii ca eu am pus ambele imagini...da?
Era vorba de cel care a facut printurile dar ma rog
Ati uitat de mine! Doamnelor!
http://www.imageupload.co.uk/image/Z5MW
Love Freaak!
Nu te pui si tu.
Mă da toate îl iubiti pe Freaak.ce are mai băiatul asta? Stiam eu ca e vrăjitor.si el nu mă crede.
Nu stiu ce sa zic...
Parca mai mult imi place a lui MinerX.
Poezia ta e prea... Desteapta.
Bine...(hhhhhhhhh) 1-0
1 MinerX 0 Daisuki, tine minte, spune si cine e.
Oooo.
2MinerX-1Daisuki.
Stai ca nu s-a terminat
Facem pana la 9(21:00)?
Runda 2 va rog?
Daca va vrea Daisuki revansa. Dar, avand in vedere ca nu m-ai votat pe mine, nu cred ca ma bag.
Man, daca dai mai mult te votez pe tine
Ok
Nu vreau asemenea fani. Oricum e 2-1. 2=Eu, 1=Daisuki, nu la top ma refer. Deci, e jocul meu.
Eigh... ei totul in serios frate...
Freeak asa a ajuns pe locul 1 dupa Daisuki. Eu cu competitia asta clar castig, deci devin locul 2, si daca devin serios locul 1 e ca si al meu.
Nu, rămânem cu o runda. Îmi e lene sa mai fac un cântec.
Daca vrei iti compun eu
La manene's dumnezeu
Iti compun cat de mult vrei
Sa moara dusmanii mei!
De ce nu faci turnir si cu Freaak?
Nu se pune ego-ul, se poate doar un vot pe IP. Deci ramanem MinerXFrumosul:2 Daisuki:1
Hm... buna idee. Dar cu ce sa pariez... O sa vorbesc cu el. Si o sa devin top la baieti, si avantajul e ca urmatorul rank e : Sef/a, care e ocupat de tine. Deci, pot sa fac pariu cu tine sa ajung seful T/A! De fapt, mai bine raman la baieti. Ce zici?
E 2-2 ametitule.
Acum e Mineru' 2: Daisuki: 2
Deci votezi cu mine?
Da, de ce nu. Imi dai tu banii promisi dupa
Daaaaaa!(*^▽^*)
Nu te bucura. Repede, alta intrebare, o sa depasim 30 si nu vor mai aparea repede raspunsurile. Repede pana nu e alt vot!
Pai pune hai.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: