| Insomnii a întrebat:

Deci ce e cu Revolutia asta? si ce scop are?

15 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ai primit mesaj?

| Insomnii explică (pentru Comeandtellmesomething):

Din pacate am avut onoarea sa primesc asemenea mesaje... astia chiar cred ca T/A-ul va reveni "la normal" sau ce draq au...

| Musique a răspuns:

Moartea lui Ştefan cel Mic.

| DaVà a răspuns:

Slobozirea poporului

| DaVà a răspuns:

Ma uitam la avatarul tau si-mi semana cu o p*a pe o hartie.

| NoChanceForUs a răspuns:

Virtualitate,dragă,pur virtualitate.

| Deny1333 a răspuns:

Tu de unde papucii mei ştii? Gata, îmi iau jucăriile şi mă car, securitatea asta e dusă dracu'.
Şi nu-i revoluţie, e orice numa' revoluţie nu. Rebeliunea se ridică.

| Insomnii explică (pentru Deny1333):

Copile eu sunt aici dinainte sa te nasti tu... dar spre deosebire de persoane ca tine care nu au o viata decat pe aceste site eu nu stau 24/24 aici intru si eu din an in pasti si cand intru ies imediat ca vad ca prostia din pacate aici nu doare

| Deny1333 a răspuns (pentru Insomnii):

Viaţă socială am şi eu şi mi se pare de rahat să încep cu insulte. Doar pentru că voiam înapoi locul de amuzament când niciun leşinat nu-şi mişcă şezutul afară la ora 10 nu înseamnă că n-am viaţă.
Şi, scuză-mă, dear, n-am ştiut că şi tu ai primit mesaj că nimeni n-a zis cui a trimis mai departe.winking

Soarta da voi chiar credeti ca puteti schimba mentalitatea la niste copii de 8-9 maxim 10 ani care se cred amuzanti? daca asta credeti atunci succes eu o sa stau si sa privesc doar talk to the hand

Nu voiam să schimbăm nicio mentalitate, încercam doar să readucem vechii useri care au plecat şi, în acelaşi timp, şi amuzamentul.
Cei ce nu făceau faţă plecau singuri. happy

Pai majoritatea userilor care au fost buni nu mai vor sa vina inapoi deoarece categoria asta a ajuns de tot rahatu mai rau ca D/S si religia unde se cearta toti boii pe niste temae stupide doar pentru a capta atentie.si eu stateam mai de mult aici (in primavara anului 2011 ce vremuri) dar nu as mai vrea sa ma intorc deoarece nu mai ai de cine sa faci caterinca

Exact.Tocmai de asta am încercat să facem ceva.

Atunci bafta ca o sa aveti nevoie

Mulţumim.

Întrebări similare