Daca vorbim in termeni de farse zborul. As arcunca lumii pungi cu apa in cap, mi-as pune un cearcaf pe cap si as speria din zbor lumea noaptea pe strada, si m-as duce tot noaptea la oamenii care stau la etaj le-as bate in geam si as face ca toate aratarile
Lista e lunga dar pacat ca nu se poate
Să fiu magician ca să dau un pic din baghetă și să mi se împlinească toate dorințele...vise...
Sa am puteri magice, ca sa gasesc o un solzos auriu care sa-mi indeplineasca o dorinta.Dorinta mea ar fi sa mi se mai implineasca un miliard de dorinte.
Mersi de funda
Apropo chair daca nu putem avea puteri nu inseamna ca nu putem face farse corect?
Să fiu magician. Cel mai mare magician al timpului. M-aş face nemuritor şi mi-aş face multe femei. Inclusiv MrsEinstein.
Sti filmul Jumper? daca il sti as vrea sa fac eu ce fac si Jumperi(Teleportarea)
Puterea de a controla gandurile.As putea obtine ce vreau, si sa conving pe oricine sa faca ce vreau eu.
As vrea sa citesc ganduri, ca sa pot citi gandurile baiatului de care imi place.
Mie mi-ar placea sa ma pot juca cu timpul: sa il dau inainte, inapoi, sa il opresc
Julyly2089 întreabă: