Intelege chestia cu reincarnarea este o prostie inventata de cei care se tem de moarte.Dar daca e sa ne inchipuim pentru un moment ca exista dupa parerea mea nu am avea aceleasi ambitii si idealuri caci ambitiile si idealurile atit cit si caracterul nostru sunt create de mediul inconjurator si calite timp indelungat.
Ca sa-ti dovedesc ca chestia cu reincarnatia este o prostie gandeste-te la faptul ca daca ar fi asa pe pamint ar trebui sa fie o multime neschimbata de oameni si mai gandeste-te ca in ultima suta de ani pe pamint s-au nascut si murit mai multi oameni decit au fost in tot restul istoriei acum spune de unde au aparut ei daca e sa credem in reincarnatie.
Iata aici un film despre reincarnatie care mie mi-a placut mult la inceput e neinteles dar la sfarsit ramii placut surprins
https://www.youtube.com/watch?v=amFKzf4Lr5M
Asta nu-i intrebare de trivia/amuzante, faza e ca constinta sa se transfere cumva, ca fara ia nu esti tu, degeaba te reincarnezi in x daca amintirile tale au disparut
Eu cred ca imediat ce mori te nasti reincarnat, iar despre sex, dorinte, idealuri, ambitii, apucaturi si de-alea le extrage cineva cu random.org...
De ce crezi asa ai cum sa-ti dovedesti ideea?
Noi de exemplu putem fi chiar si o simpla persoana care doarme. Candva ne vom trezi cu adevarat. Putem ajunge chiar si extraterestri sau din nou oameni. Totusi nimeni nu stie exact.
andrei38 întreabă:
Julyly2089 întreabă: