anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci daca va spun ce am visat, nu mă credeti. Nici mie nu-mi vine sa cred. Deci, eram cu Bestia98 si mergeam pe un drum dar eu nu stiam unde. Si îl tot intrebam unde mergem si spunea sa tac. Când am ajuns, am intrat intr-o încăpere unde erau desenate si scrise diferite chestii pe pereti. Acolo mi-a spus ca suntem in casa TPU. Si am auzit o voce de fata, si mai erau câteva fete pe acolo, si mi-a spus "ce faci Daisuki". Eu nu stiam cine e, si după a spus ca "nu recunosti tu unicul panda?" era Karima. Si Ana005 mi-a spus ca abia astepta sa ne întâlnim. Si după au plecat. Când am vrut sa-l întreb pe Bestia ce se întâmplă, a venit cu un grup de băieti. Habar nu avem cine erau. Pana când unul a spus, " deci tu esti Daisuki, strumfito"
Tin minte ca doar o persoana mi-a spus asta. Deci ala era Ashadow. Dupa, unul a întins mana spre mana mea si a zis " eu sunt Sleepy Love" si eu ca proasta " salut si i-am dat mana. Si după o secunda, "Ce mă... Tu esti. Si tu. Atunci realizasem cine erau. Si nu stiam ce căutăm acolo, si după vine unul pictat pe fata, dar era bine pictat, arata destul de tare. Ala era Zombalau. Si SwitGirl, era lângă el, dar nu stiam cum de era ea. Dupa, vin doi băieti si o fata. Erau MinerX, Croampa si Haru. Si i-am salutat, iar mai târziu am întrebat cum plecam de
aici. Si MinerX a spus ca " pe une vrei tu sa iesim. La care eu " pe usa" si după intra jandarmeria si m-am trezit, ca a sunat telefonul, sa mă duc la scoală. Exact când era partea cea mai interesanta. Vedeti mă? Mă terorizati pana si in vise. Si unii spun ca eu sunt aia rea. Dar toti erati oameni, fetele chiar erau simpatice, de băieti nu spun, ca dupa incepeti sa... Asa, singurii cărora le-am recunoscut fetele, adică, semănau cu realitatea, sunt Bestia98, ca îl cunosc, si Croampa. Pentru ca mi-a arătat o poza cu el.
Bai, sincer, toti îmi sunteti dragi, nu stiu ce am azi, atât fete cat si baieti. Si apropo, băietii care îmi sunt asa de draci, amm, dragi pardon, nu v-as schimba pa alti useri. *Se oferă cineva sa îmi dea doua palme? * cred ca aberez. happy

15 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Am o singură întrebare:
Unde naiba e Turbox?

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Pe bune? Dupa tot visul, tu asta ma intrebi? Ma asteptam la un " esti mai nebuna ca prima data" sau la " ce dusa esti". Waw! Turbox cred ca era si el pe acolo, dar nu am avut ocazia sa ne intalnim.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Îs obișnuit să mă jignești cu ceva. (să încerci s-o faci)
E foarte ciudat să văd că te comporți normal.
Care-i faza?
Sigur urmărești tu ceva.
Deci, ce e?

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Ce as putea sa urmaresc? Pur si simplu sunt si eu normala, macar pentru o zi...
Am recunoscut ca tin la toti de pe categoria asta. Ce, nu pot fi si eu sufletista?

| Doub a răspuns:

"casa TPU"?- Interesant.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Bă, nu stiu ce sa spun. Ciudat, foarte ciudat. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată sa visez userii de pe TPU sau ceva legat de TPU.

Totuși, o întrebare am: Cum arătam noi in visul tau? Karima era pur si simplu un panda? MinerX era o mașină? Si eu? Eu cum arătam?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Mie nu-mi răspunzi la întrebare, hă? Te-am întrebat ceva puțin mai sus...

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Ba am raspuns, acum ceva timp, dar cred ca nu s-a postat raspunsul. Deci, iti spun cum aratau toti:
Tu, erai satena si inalta
MinerX nu era foarte inalt, era mai saten, putin spre brunet
Croampa era mai scund putin decat mine, avea parul negru
Zombalau era pictat pe fata si brunet si inalt
Karima era inalta, cu o culoare mai deschisa la par.
Sleepyca era inalt si saten spre blond
Ashadow era inalt si brunet, cu ochelari dintr-aia de fite, cu rama neagra
Bestia era saten, inalt ochii albastrii
Ana era satena, inalta, ochii caprui
Daisuki, asta-s eu! blonda, inalta, ochii verzi,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e un semn ca petreci prea mult timp la T/A.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu stau foarte mult...

| Glumet a răspuns:

Interesant vis.

| ROG a răspuns:

A venit jandarmii si v-au impuscat pe toti cu ak-47! Si eu am visat acelasi lucru.

| anonim_4396 explică (pentru ROG):

Nu mai stiu... m-am trezit. Dar nu cred ca ne-au impuscat pentru ca eram dati disparuti. Si ne cautau sa ne salveze.

| 73zn a răspuns:

Ar trebui sa mai iesi si tu pe afara

| Probot38 a răspuns:

Prea multe nume maaaa.