Mi se rupe, vrem noul TPU the Movie, Cretaker. T rooog baga-ma si pe mine in comic
Bitch please, a fost la interventia mea.Am pus pariu ca n'are tupeu.Am pierdut 3 canistre de benzina si un breloc-lopata.
Data viitoare nu pune pariu cu o roscata.
Imi pare rau, honey.Ti-am si spus ca aveam de gand sa fac asta, cu sau fara pariu.
Dramatic fox...Ai cele 3 canistre de benzina si brelocul-lopata.
*ii da cele 3 canistre de benzina si brelocul-lopata*
Yeey,multumesc frumos! Vezi ce draguta sunt?!
Nu stiu ce face fratiorul tau, l-am incurajat putin, pentru ca imi era mila deja.Nu ''dramatic fox'', doar ca incepusera sa exagereze pe tema asta ''ajutoarele tale'', la orice intrebare se gasea unu, te cam iubeste lumea !
Da' chiar! Ce mai face "fretemiu-disperatdupaatenite-plangacios-o-dramatic"?
Tu chiar ai probleme.Eu analfabeta?) Uita-te cum scrii apoi comenteaza.Moldovei se scrie cu M, nu cu m.Esti chiar penibil/a, comentezii aiurea de altii fara sa ai motive si in schimb tu esti cel/cea care este un specimen esuat.
Cum spune DD : Senzational, chiar aici pe TPU. Pfff, te supara cevala numele meu. Daca sunt capra si fericita mare chestie.)
Nu ma supara nimic pe mine, doar ca esti si tu enumerata mai sus.Ma bucur ca a raspuns cineva din aceasta categorie.
In sensul ca nici n-am stiut cine este GoparulVesel . Am pus numele la nimereala .
Bine,dar cine a zis ca ma refer la nume? Nu, nu ma refeream strict la asta.
Ok, stiu oricum ca unii nu au ce cauta pe aici si ma bucur ca cineva le-o spune in fata. Bravo Roscato
Oameni diferiţi cu mentalităţi diferite.
Eu nu fac parte din famila aia C: Eu voi rămâne Pikachu forever. :3
marykeira întreabă:
Julyly2089 întreabă: