Ai menționat că Ashadow e personaj principal dar nu apare în prima parte.Să fie el oare amantul lu" tanti Queen?
Este prima parte. Apare in prima parte, care e impartita in capitole.
Pfft.
De amant de-ăsta crezi tu că am nevoie?!
Ce să fac cu el? Să-i plătesc băutura?
Un băiat când e beat e ușor de pus la punct.În acel moment de abia se ține pe picioare și dacă tu îi dai o palmă adoarme.Și-o va plăti singur că acum lucrează la o companie gay
No, ăsta când e beat face pe deşteptul şi refuză să se ridice de pe jos... Mai şi insistă că face asta intenţionat. : |
Lucrează la compania aia de mult, dar mereu vine fără nici un ban. Cred că lucrează din plăcere.
Și nu te deranjează că te înșală? Nu doar cu băieții acum e cu Unica
Cum, tu nu ştii povestea?! Mă dezamăgeşti.
Eu şi Ashadow am fost căsătoriţi (şocant, ştiu), apoi, Unica, după ce ai ales-o pe Miku în locul ei, s-a enervat şi mi-a zis că o să se dea la Ashadow până îl "cucereşte" ca să îţi facă ţie în ciudă. Apoi i-am spus că nu e nevoie, că i-l dau ei, apoi am divorţat de el şi s-a recăsătorit cu ea ^3^.
Sfârşit.
(I'm the only one that is single! >3< I feel so special. )
Nu, nu tu.
Pai ce alte chestii malefice fac?
Aaaa, deci eu ma furisez!
Era prea mult de scris. Al doilea capitol e mult mai lung.
Atunci fa-l pe al doilea mai repede.
SA raspunda cei foarte importanti mai intai.
Primul capitol e mereu plictisitor.
Arrgghh, te voi mânca de viu.
PS: Nu aveam nici cea mai mică idee că eşti băiat.
Mai bine nu...o să'ţi rămână oasele între dinţi. Plus că eu sigur plănuiesc ceva de nu ies din castel, şi nici fetele nu mi le las afară .
PS: Dar ce credeai că sunt?
Adică... Stai singur toată ziua în castel cu fetele tale şi nu le laşi să iasă deloc deloc? PEDOFILULE!
PS:... Fată, duhh!
Facem planuri malefice, măi. Nu te gândi la prostii! De unde ştii că suntem doar noi?
PS: Mie mi'e indiferent...pe aici pot fi orice vreţi voi.
Planuri malefice? Asta m-a făcut să mă gândesc şi mai mult la prostii. >3<
PS: Deci, deci... Poţi fi o... îngheţată?! (Nu ca să te sug/ ling, ci ca să ai un băţ în cur.)
Yep. Planuri malefice. Bicăz aim dă bed uan.
PS: Am zis orice, nu? Bine, orice, atâta timp cât nu întrece limita bunului simţ...
Eu ştiu ce se va întâmpla.
Ashadow probabil face parte din regatul Nutella (Ai uitat să menţionezi) iar tu, o Finettistă, te îndrăgosteşti de el, iar el de tine, voi veţi trăi o iubire imposibilă, apoi cele două regate o să se împace, iar eu probabil mă voi căsători cu Fr33dom.
Sfârşit.
Am ghicit sau nu?
Am mai zis odata. Principal.
Haide,pune nextu ca de nu iti daua foc la casa/masina/bicicleta, la orice!*privire sadica*
NU acum! Nici toate personajele principale n-au raspuns la primul, si tu vrei sa-l pun pe-al doilea?
P.S.:Nu ma poti obliga.
Cand va veni vremea. Nu stiu cand va veni vremea.
Eu o să apar? Pentru că atunci când ai postat cine mai vrea să apară, bla bla bla, am răsp. :3
Si cu vreo 5 raspunsuri inainte sa raspunzi tu la intrebare am zis ca NU mai sunt locuri.
Agh
Soarta.
Agh Scuze, am nu-uită. Mă face să omit NU-urile când citesc.
Eu cateodata pun nu cand nu trebuie. Asta ce o mai fi?!
Nupuscândnutrebuie-ită!
Fa-te doctor. Ti se potriveste.
Mersi. Când o să ajung un medic de succes o să te consult gratis!
Merci!
Julyly2089 întreabă: