Daca te mai supăra spune-mi ca il pun pe Cuțu' Sleepy sa o muște si nu mai scăpa cu viață!
Frate, eu nu am mai stat pe Facebook 2 saptamani! Si nu mi-a lipsit nimic FUNDA? ) mOOR
E dreptul la opinie al fiecaruia, inclusiv al ei. Daca incalca regulamentul poti sa o raportezi.
Ba is aiuriti uni... Ce mama lui ma? Ganditi-va putin, facebook : Iti fura datele de nastere, iti fura adresa unde stai, are poze cu tine, ce le mai trebuie lor? Stie si toate relatiile in care ai fost, ma rog majoritatea isi exprima relatiile pe facebook, altii nu, altii ca le e rusine si tot asa. Totusi, eu am facebook si pot sa rezist fara el 10 ani. Poate e din cauza ca ei cred ca "aa. N`au cum sa adune ma date despre toti" si chestii din astea, dar ia ganditi`va iar. Sunt destul de multi in echipa facebook. Pot sa adune intr-un singur text doc de 1mb memorie de exemplu 5000 de persoane. Sau poate au alte metode, dar oricum. Nu cred ca sunt singuru care gandesc asa, dar totusi, de ce ar pune ei acolo si data de nastere si tot? Adevarat ca in unele jocuri mai cere data de nastere, dar nu si unde stai si cum te cheama perfect si chestii. Asta e parerea mea. Salut!
Venerabilul întreabă: