| єχcєєℓ a întrebat:

Deci e fata asta care tot zice "Daca n-ai facebook nu existi." Ba deci imi vine sa ii lipesc o palma peste fata si sa rad de ea cum isi aduna dintii de pe jos.
Intrebare: Nu se mai ocupa nimeni de stirile T/A?

11 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Sa inteleg ca nu existi?

| єχcєєℓ explică (pentru T0T):

Eu am.Chit ca nu prea intru decat cand lipsesc de la scoala si trebuie sa imi iau notite de la colegi.
Hahaha glumeam.Colegii mei nici daca sunt la scoala nu isi fac temele...

| Doub a răspuns:

Aham. Nu exist. Ma duc sa rog pe cineva sa ma sinucida. 8-)

| Mayar a răspuns:

Noh, foarte bine! Las-o sa isi piarda jumatate din viata pe facebook. rolling on the floor

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Daca te mai supăra spune-mi ca il pun pe Cuțu' Sleepy sa o muște si nu mai scăpa cu viață!

| VibeTrix a răspuns:

Frate, eu nu am mai stat pe Facebook 2 saptamani! Si nu mi-a lipsit nimic big grin FUNDA? laughing) mOOR

| mont a răspuns:

E dreptul la opinie al fiecaruia, inclusiv al ei. Daca incalca regulamentul poti sa o raportezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wtf Tavi ce ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Căldări.

Răspuns utilizator avertizat
| muhamed a răspuns:

Ba is aiuriti uni... Ce mama lui ma? Ganditi-va putin, facebook : Iti fura datele de nastere, iti fura adresa unde stai, are poze cu tine, ce le mai trebuie lor? Stie si toate relatiile in care ai fost, ma rog majoritatea isi exprima relatiile pe facebook, altii nu, altii ca le e rusine si tot asa. Totusi, eu am facebook si pot sa rezist fara el 10 ani. Poate e din cauza ca ei cred ca "aa. N`au cum sa adune ma date despre toti" si chestii din astea, dar ia ganditi`va iar. Sunt destul de multi in echipa facebook. Pot sa adune intr-un singur text doc de 1mb memorie de exemplu 5000 de persoane. Sau poate au alte metode, dar oricum. Nu cred ca sunt singuru care gandesc asa, dar totusi, de ce ar pune ei acolo si data de nastere si tot? Adevarat ca in unele jocuri mai cere data de nastere, dar nu si unde stai si cum te cheama perfect si chestii. Asta e parerea mea. Salut!