Nu nu e comestibil. cumparati altu sau manank alceva si stai cu gandul cum ai manca tort
Pai daca a stranutat pe tort asta inseamna ca partea cu muci e deasupra poti taia o felie si partea de deasupra o arunci... si e deliciosmi s-a intamplat si mie si a fost chiar bun
Simplu il chemi pe Gayastion Biberon si o sa vezi ca si mucii de pe tort or sa se sperie de fata lui.
Mie mi se pare nașpa să mănânci un tort cu muci Părerea mea este să iei cu cuțitul partea aceea peste care a strănutat și este ok. Dacă iei partea de suprafață tortul va fi ca nou
P.S. Nu cred că a strănutat chiar așa de tare, dar în orice caz, LA MULȚI ANI pentru sora ta!
Sterge partea de deasupra de preferabil sterge frisca si mananca numai marginile in care n-a intrat capul ei
Ce sa faci, incearca sa il cureti sau sa cumperi unul nou. Auzi, asta nu e o gluma?
Normal ca estecomestibil, inlatura si tu partea de sus si poti manca sanatoasa, nu cred ca a avut sora ta asa multi muci incat sa fi implut tortul, dar daca iti este scarba nu manca iti faci mai mult rau
Ce intrebare scarboasa! Daca tie iti place tortul cu muci, mananca-l, nu mai pune astfel de intrebari, ESTI PENIBILA! sincer :*
Fratilor suntem la T/A...intrebarea a fost pusa ca sa mai uitam de toata faza asta cu Giastin si fanii lui obsedati.
Soluţie-O chemi pe Jasmine Bibăr! O pui să cânte! Muci se întăresc, se usucă, se sparg!
Efecte Adeverse-Te înjură vecinii, se sparg geamurile,ouăle,parchetu,frigideru, covoru...şi orice ai mai de preţ, inclusiv timpanele!
Desigur...Asta mananca Gaystin Biberon inainte sa cante...De asta suna ca o veverita
Alergia este doar la o singura persoana. Nu este indicat sa-l mananci deoarece l-a infestat cu microbi Nu ca as zice ca sora ta este bolnava sau ceva... Orice om are microbii sai.
Eu zici totusi sa gusti... Sau mai bine nu Sincer mai bine nu manca
Julyly2089 întreabă: