| FraguţăCuCiocolata a întrebat:

Deci eram pe facebook si cautam pe cineva cu L. dar in loc sa gasesc pe cine vroiam imi arata doar "Leonardo Picon". avea o poza destul de draguta...si am zis sa dau pe el si sa vad pozele... mi-a dat accept si am intrat in albumul lui. OMG! am zis prima oara ca JB dar. wow ce asemanarelaughing)si ma uit putin pe waalul lui si scrie : "intr-o relatie cu Pedro Negrini"rolling on the floor). deci e la fel ca JB si mai e si gay!:O

ce a scris o fata pe peretele >lui Aniita Abrego:
‎Pedro Negrini and Leonardo Picon GAYS :o
rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
1)Sa-mi de-a sfantul Gavril cu aiasma pe ochi de ce vad...chiar e Bibar.Dar brunet.
2)Nu imi arata cu cine este in realatie, dar dupa moaca si pentru. faptul ca mi s-a restartat laptopul, e gay -_-
3)Cum tropicul capricornului intr-un rinocer ciclop care miroase slanina si se freaca cu dusul, am 2 prieteni in comun?

Sper ca te-am ajutat happy

5 răspunsuri:
| Trinitas a răspuns:

Asa si?

De cineva pe care sa-l cunoasca si neuronul nostru nu stii nimic?

| Dumnezău a răspuns:

Baaa,da Pikachon asta nu pare sa aiba mai mult de 16 ani, cum e intr-o relatie cu Petru Margarina ala? thinking

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Iar Gaystin Gayber...
Nu v-ati plictisit?

| WhiteWolf7 a răspuns:

Da-mi un screeenshot ca nu te cred, si apropo, de cate ori sa va mai zic...stimati IDIOTI, nu mai spuneti JB cand faceti referire la Justin Gayber, pentru ca JB inseamna Jack Black, dupa care ati venit voi ca reterdatii si ati pus unui gay homosexual transexual abrevierea Jb,

| aliceinchains a răspuns:

Doh, ce față de ghei obosit are!