Am si eu 15...
Asa e dupa eticheta,
vrei sa ti se spuna ca pe: "bai pustiule!"?
Neh, mie imi place ca numele meu e "Victorio" si multi profesori, antrenorul si oamenii necunoscuti care imi stiu numele imi spun : "Domnu' Victorio"
I'm shocked
Si mie ) Eu am 13 ani si par de 11... E foarte nasol..In mintea mea zic: "Poate am 50 de ani, nu mai stiu eu bine?!".
Te stimeaza ma, asa e politicos.Si mie mi s-a intamplat de multe ori...Ar trebui sa te simti respectat cand iti zice asta
Inseamna ca e stimeaza, ca iti arata respect . Eu cand merg cu mama pe strada si ii da vreun copil : " Saru'mana ", raspund eu inaintea ei Stai calm ca nu te crede batran. Iti arata respect, ar trebui sa te simti mandru
Habar nu am, pur si simplu ....asta credeam...sorry
Te-am mai bagat si primul la perversi
Mi se intampla mereu...Eram o data la supermarket si era o batranica in spatele meu *cred ca avea 65-70 de ani*.
In fine. A vorbit ceva cu fata care era la casa de marcat si ce crezi " Sa nu mai vorbim, poate sa grabeste domnul..." Da, o batranica de 65 de ani imi spune "Domnul".
Este normal sa-ti spuna asa "dvs" daca esti la un magazin. Este o regula acolo, sa te adresezi asa oricui ca sa nu jignesti clientul. Nu o sa auzi niciodata intr-un magazin ca vanzatoarea iti spune copilas sau ceva de genul caci te poti supara si cine stie? Poate nu mai cumperi de la ea.
Cat despre babele/mosii care spun asa... poate ca nu vad bine, au nevoie de ochelari sau poate ca asa sunt ei...
Omule, mie mi s-a intamplat sa-mi spuna "cavaler". Pe bune acum, asta e enervant, dvs mai merge.
Nu văd care e problema.
Eu am 18 și toți mi se adresează cu tu, fă, curvă.
Dar asta e mentalitatea de Mureș.
mary întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: