| Lαrisα a întrebat:

Deci (fara deci) am lucrat un pic la un discurs pentru ultimul clopotel. Vreau sa stiu ce credeti.
Suna cam asa: " Salut fraierilor! Vreau sa stiti ca a fost o onoare pentru voi sa ma aveti coleg 8 ani de zile. Acum sincer, chiar daca pe unii v-am suportat mai mult decat pe altii, as vrea sa va multumesc tuturor ca ati venit. Aceasta este o zi trista, dar si fericita in acelasi timp. Trista, pentru ca mai e putin si dam examenele alea nenorocite... dar fericita, pentru ca... o sa scap de voi fraierilor. Plecati acasa! Va multumesc! Acum puteti sa va indopati cu pepsi si cu alune."
Ce parere aveti? Va place? rolling on the floor

12 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Haha,e tare, dar sa-l auda doar colegii tai, nu si profesorii ca te lasa corigent chiar acum la sfarsit laughing

| Pricked a răspuns:

Dacă eram unul dintre colegii tăi, te înjuram.

Da' mă calmam când îmi dădeai alune.

| Iama a răspuns:

Parerea mea e ca discursul nu e foarte adecvat si e un pic cam prea scurt. Trebuie sa fie putin mai emotionant, pune mai mult sufletv happy

| Lαrisα explică (pentru Iama):

laughing L-am scris la misto. Uita-te la categorie. Cred ca ma omoara diriga daca il citesc pe asta. laughing Oricum mersi, cel adevarat va fi mult mai lung si mai emotionant. happy

| Iama a răspuns (pentru Lαrisα):

Stiu ca e la misto, dar un sfat nu strica, nu-i asa? happy

| OnuOnulică a răspuns:

Exact aşa aş fi scris şi eu! poate doar puţin diferit la ultima parte: "Acum puteţi pleca acasă"...de ce să îmi mănânce alunele?

| kar1GaNNN a răspuns:

E amuzant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coleg de 8 ani de zile? laughing Sunt singura căreia i se schimbă colegii o dată pe săptămână?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era cât pe ce să-mi dea o lacrimă.

| pufuletziii a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))))) Asta trebuie' s-o folosesc si eu. Multam!

| ℓανιηια a răspuns:

Bravo LARISA. O idee buna.Dar..de ce sa le dau alune?

| Gabriel643 a răspuns:

Foarte mult