foarte tare
esti mai infricosator ca monstrul de sub pat (sau vocea ta e...cine stie...idc)
Nu are importanta.
Imi place sa ascult acest gen de muzica atunci cand sunt stresat sau obosit.
Pentru mine are importanta, terog scriemi in privat, daca vei vrea, (stiu ca nu vei vrea dar oricum te rog foarte mult )
Imi place ca iti place sa asculti.
Ce romantic.
Sper că Daisuki e fericită.
Ohh, doamne, serios?
Spune adevărul, voiai să-mi faci în ciudă că ştii să foloseşti pianul.
Mda, eu ştiu să folosesc ŞI alte instrumente, deci e ok, nu mă supăr.
Şi încă ceva, am înţeles că-ţi descărcai crizele misogine pe mine. Şi nu m-ai "jignit", adică serios, ce jignire e asta? Nici măcar nu ai avut curajul să o faci într-o limbă pe care să o înţeleg. Da, ştiu, şi eu am făcut asta, dar dă şmecheră.
Tu, tu, tu eşti aşa naşpa încât nu numai nu ai prieteni, dar nu ştii nici să iei un om în serios. De asta nu vrei o relaţie, fiindcă te comporţi aşa cu toate fetele. Misogin. Cine te-ar lua în serios? Vrei o listă cu toate fobiile mele? Măcar să ai de ce să faci mişto. Spune-mi, şi îţi voi da una.
Nu am iubita, am facut-o pentru tine desteapto ca din toti tu te-ai comportat cel mai frumos cu mine, de asta te apreciez,.
Nu stiu mai multe, faptul ca am vreo 4 ani in plus nu ma face un destept.
Pentru mine?
Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata. Pai, mersi, cred, daca vorbesti serios. Frumos din partea ta
Ce mai necăjire, de parcă chiar i-ar păsa. :]]
Ştiu că am tastat atât degeaba, dar nu contează, îmi place să tastez.
Uite, acum mă simt mai bine.
P.S. Se pare că nu mai vede bine, căci mi-am schimbat numele. Sau îl foloseşte pe cel vechi din cauza faptului că nu ştie să-l citească pe cel nou?
Deci...parerea mea despre tine cand te-am vazut prima data pe TPU: Tare.
Dupa ce au trecut 3 zile :genial tipul.
Acum... WOOOW
Eu unul credeam ca o sa fie tot ceva in genul povestii aleia de Ion Creanga.M-ai impresionat intr-un mod foarte placut.
DaciaRomania întreabă: