1)Să pot sta în degetul mic al mâinii stângi
2) Să mă pot teleporta într'un anume loc (ştiu eu care) ori de câte ori vreau/simt nevoia.
"Ori de câte ori vreau/SIMT NEVOIA".
Va traduc eu: Fr33dom vrea sa se poata teleporta la buda suspendatilor.
Şi eu care credeam că nu se prinde nimeni... data următoare schimb codu', nah. Să văd atunci dacă mai ştii la ce mă refer.
Ce faine-s fetele înalte .
Nu prea cred.Eu nu ma simt faina.
Depinde.
Cate kg ai si ce culoare ai parul/ochii?
Nu suntem la matrimoniale aici. Iti zic ca sunt normala(nici slaba cat un bat, nici grasa)
Nora pentru mama...
(Spune-o cantand )
Daca ai peste 50kg e bine.
O sa trebuiasca sa mai astepte mama ta.Da, am.
Nu mai are de asteptat mult
Nu's mic :O.
Sunt mai mare ca tine.
Ma rog cati ani ai?
16.
Tu?
1,83
13 ani si 5 luni (implinesc azi)
La multi ani si multi inainte:*
Mersi.
Oho Esti diamant rar printre fete Toate se opresc la 1.60-65 Cam naspa pentru cei 1.92 ai mei Bucurate ca esti inalta nu ai dc sa nu-ti placa (e bine sa fi inalt, ajungi usor pe dulapuri ) Eu ador sa fiu asa inalt, dar nu mai inalt de atat
Ce dreptate ai
Ce prostie In general fetele inalte sunt apreciate pentru ca peste tot sunt pitice de 1.50-1.60 iar cand gasesti o fata normala de 1.70-80 e aur curat Asa ar trebui sa fie fetele normale.Toti baietii normali au 1.80-1.90 cum sa umbli cu o fata de 1.50-60,parca ar fi fiicata nu iubita
Ma rog, toti baietii au adorat asta la mine.Si apropo, majoritatea au avut 1.80, chiar si 1.95. Ce mai spui acum? E cam aiurea pentru un tip sa aiba o iubita foarte inalta,inaltimea mare e specifica masculului de cand lumea,de aia prefera fetele iubiti inalti, se simt protejate. Daca tie nu iti plac e altceva, eu mereu am auzit de la tipi ca prefera fete scunde, si eu nu umblu cu oricine, am niste standarde foarte inalte.
Da` cati ani ai?
13.
Imi dau seama Asta include si o limita la nr pantofului P.S. Tu la 1.50 mi-ai ajunge cu varfu capului sub piept Doar picioarele au 1.20 inaltime Iti dai seama cum trebuie sa ma aplecat sa sarut una de inaltimea ta? Plus ca, cum o tin de mana cum o prinzi de dupa talie... etc. Nu merge asa mica, sub 1.65 e prea mica, orice fata, in special pentru mine
Eu am 1.60. Cel mai bine poti prinde de talie o fata la inaltimea asta, cu tinutul de mana si sarutatul nu e problema, dimpotriva. In fine, astea-s gusturile tale. Mie tot fetele scunde imi plac, deci uite si parerea unei fete.
Si 1.60 e mic.Mami are 1.65 si mie pan la piept.Mai joaca un volei ceva pana la 1.70 si acolo o sa fi bine
Nu vreau sa am nici cu un cm mai mult. Fetele micute sunt cele mai dragute. Atat. :3 Toti adora inaltimea mea, sunt adorabila. Tie iti plac fetele inalte am inteles, dar nu vreau sa ma placi tu deci nu pricep de ce-mi spui sa joc volei. Si apropo, jucam mult volei, doar pentru ca-mi placea.
Sunt mai mare decat tine Nu-ti fa griji, asa ar trebui sa fie toate fetele de varsta ta, cele scunde ar trebui sa se simta prost, doar ca "s-au inmultit" si acum nu se mai plang. Be positive!
Tu cati ani ai?
Nu contezeste. Oricum mai mare decat tine
1.sa pot avea o reerva de dulciuri pe viata
2.sa pot avea viata pe care o aveam inainte
XxMonixX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: