Ce prostie In general fetele inalte sunt apreciate pentru ca peste tot sunt pitice de 1.50-1.60 iar cand gasesti o fata normala de 1.70-80 e aur curat Asa ar trebui sa fie fetele normale.Toti baietii normali au 1.80-1.90 cum sa umbli cu o fata de 1.50-60,parca ar fi fiicata nu iubita
Ma rog, toti baietii au adorat asta la mine.Si apropo, majoritatea au avut 1.80, chiar si 1.95. Ce mai spui acum? E cam aiurea pentru un tip sa aiba o iubita foarte inalta,inaltimea mare e specifica masculului de cand lumea,de aia prefera fetele iubiti inalti, se simt protejate. Daca tie nu iti plac e altceva, eu mereu am auzit de la tipi ca prefera fete scunde, si eu nu umblu cu oricine, am niste standarde foarte inalte.
Imi dau seama Asta include si o limita la nr pantofului P.S. Tu la 1.50 mi-ai ajunge cu varfu capului sub piept Doar picioarele au 1.20 inaltime Iti dai seama cum trebuie sa ma aplecat sa sarut una de inaltimea ta? Plus ca, cum o tin de mana cum o prinzi de dupa talie... etc. Nu merge asa mica, sub 1.65 e prea mica, orice fata, in special pentru mine
Eu am 1.60. Cel mai bine poti prinde de talie o fata la inaltimea asta, cu tinutul de mana si sarutatul nu e problema, dimpotriva. In fine, astea-s gusturile tale. Mie tot fetele scunde imi plac, deci uite si parerea unei fete.
Si 1.60 e mic.Mami are 1.65 si mie pan la piept.Mai joaca un volei ceva pana la 1.70 si acolo o sa fi bine
Nu vreau sa am nici cu un cm mai mult. Fetele micute sunt cele mai dragute. Atat. :3 Toti adora inaltimea mea, sunt adorabila. Tie iti plac fetele inalte am inteles, dar nu vreau sa ma placi tu deci nu pricep de ce-mi spui sa joc volei. Si apropo, jucam mult volei, doar pentru ca-mi placea.
Sunt mai mare decat tine Nu-ti fa griji, asa ar trebui sa fie toate fetele de varsta ta, cele scunde ar trebui sa se simta prost, doar ca "s-au inmultit" si acum nu se mai plang. Be positive!
XxMonixX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: