| PotcaPădurii a întrebat:

Deci, "intrebarea" asta a fost pusa de dragul vara-mei. Nu a murit(nu inca, desi s-ar putea sa nu mai apuce 2012, din motive necunoscute(vedeti numele meu mai sus)). Si cum ma plictiseam eu, imi zice ea sa postez o intrebare. Eu ca un copil cuminte(da, portretul meu il puteti vedea aici : http://i.imgur.com/nVgK6.jpg ), am acceptat. Asa ca acum imi scormonesc capul si imi rog ultimul neuron ramas sa scoata ceva amuzant. Ti-ai gasit. Azi dimineata s-a simtit atat de forever alone incat s-a otravit. Felicitarri mie, am mai putin neuroni decat o blonda. Dupa logica mea nebuna, ar insemna sa fiu hermafrodita, sa fiu alcatuita dintr-un blond si o blonda. Dar asta nu ar insemna ca as avea 2 neuroni? Lasand la o parte discutiile de genul asta, nu am nimic nici cu blondele, nici cu blonzii. Ma rog trebuia sa specific in parantez ca pe unii o sa ii strang totusi de gat in timp ce dorm. Dar presupun ca se intelegea de la sine. Eu am tendinte homucide.(aici e oo paranteza ca sa iti dai seama ca urmatoarea parte nu are nicio legatura cu asta) Asa ca am stat si am facut o coperta pentru brosurile astea de Craciun care imi invadeaza casuta postala. Am uitat si ce am scris mai devreme, sunt amnezica rau de tot. Asadar(si stiu ca aici nu e categoria comics, dar putin imi pasa):http://i.imgur.com/SSXPx.png. Asa sunt si pentu mine brosurile. Na in fine, de data asta ma straduiesc sa scriu mai putin, ca de ce e prea mult strica.
Si ca tot veni vorba: Care vrea o bere/un vin fiert/un peste ceafa/ un costum de ingeras/o budinca/o banana putrezita/ scheletul din dulapul de la bio?

9 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Haide, haide, da-mi o bere,
Nu te face o zgarcita,
O sa vin cu-n cos de mere
Si-o sa facem si placinta...

| Musique a răspuns:

Eu,bere!

| DaVà a răspuns:

Ti-am citit intrebarea ca pe lecturile copilariei:un rand da, 5 nustraight face

| MâţulMov a răspuns:

Vreau neaparat scheletul din dulapiorul de la bio.

| Dumnezău a răspuns:

Kreskova,maia ruskaya padrushka, daca ai si tu la bar.

| Downfall a răspuns:

Eu vreau banana aia putrezită, clar big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu un vin fiert + o ceafa + un costum(nu de ingeras, sa fie opus lui ingeras) + o budinca.

Întrebări similare