Hey!
Da,mi s-a mai intamplat si mie cateodata dar nu asa...
Veneam cu unchiul meu de la magazin...am fost amandoi la cumparaturi, nimic special.
Un coleg la scoala: Te-am vazut sambata prin oras.
Eu: Aaa, pe unde?
El: Erai prin Carrefour cu "tac-to".
Eu: Cand ma? Asa, mai pe seara?
El: Da ma!
Cred ca m-am chinuit sa-i explic vreo 15 minute ca era unchiul meu si nu tata...
Alta data eram prin centru cu vara-mea si m-am intalnit cu un coleg.
Luni la scoala toata clasa credea ca am prietena...deci iti dai seama... cat de mirati erau aia, pana am realizat cat de retardati sunt ei de fapt si ca trebuie sa le explic precum alora de gradinita.
A mai fost ceva fain...Mama trebuia sa mearga undeva, era in drumul meu spre scoala asa ca am decis sa mergem amandoi. In drum cu cine ne-am intalnit? Cu 2 colege de care ii mai povestisem eu acasa...mama cat de awkward a fost aia, am mers toti, iti dai seama cum a fost? CA NAIBA! (evident, mama a ramas acolo unde trebuia sa ajunga si noi 3 am continuat drumul spre scoala)
Ajung acasa si ce crezi? Zambea si ma intreba de fetele acelea, nu pot sa reproduc dar a fost prea "awkward".
Nu numai ca acele colege au crezut ca eu mergeam la scoala zi de zi cu "mami" dar si mama credea ca mergeam zi de zi la scoala cu acele colege.Lumea asta!
Deci poti observa ca nu esti singura care trebuie sa se confrunte cu astfel de oameni.
Ar fi trebuit sa-i raspunzi:"nu, ala e iubitul meu, vom avea in curand un bebelus"
Amuzanta intamplare
Am fost odata impreuna cu prietena mea la un fel de pub,sau cum sa ii zic? In fine. Stam, vorbim, consumam ceva si apoi iesim si ne intalnim cu o femeie, mai mare decat noi cam cu un an si ne ia la intrebari: "De mult timp mergeti acolo? Ati stat mult? Ce ati consumat? V-ati pupat cu tipul cu care ati iesit? E iubitul uneia dintre voi?" (Cand am iesit noi, a mai iesit o persoana, noi nu i.am acordat atentie,dar femeia asta, da)
Noh, sa ne ia asa la intrebari! Si i-am dat un raspuns scurt, pentru toate intrebarile : "Secret!"
[Nu cred ca mai e nevoie sa spun ca a facut pe suparata o vreme, insa noi nr.am bucurat, am scapat de gura ei ]
Nu mă urc în aceeași barcă cu tine
Buna alegere ))
cu vointa ta sau fara, tot cazi pe mana mea... in largul oceanului te vei trezi in barca langa mine, vei avea de ales, ramai sau sari in ocean, mie imi comvin ambele variante.
Sar în ocean
Treaba ta... eu nu sar dupa tine ci merg sa caut o alta victima
Eu am ca bff un baiat. Cand mergem cu skate-urile, il mai pun cateodata sa ma traga dupa el, aia insemnand ca trebuie sa il tin De mana. Si cum mergeam noi, ne oprim pe o banca si vine un baiat cu Flori, dadea la cupluri. Vine la noi si ne spune ce draguti suntem impreuna si imi da un trandafir. Dupa ce pleaca, ne dadusem si noi seama ce se intamplase de fapt, si noi ne intoarcem unul la altul si avean amandoi expresii gen 'eww'. Am luat trandafirul si i l-am bagat in tricou dupa care m-am facut nevazuta, pana in parc, ca atunci ma gasit si Mi-am luat De la el.
Draguta intamplarea ta, mie mi se par enervante persoanele De genul "parintii tai stiu ca... " s.a.m.d,
DaciaRomania întreabă: