De ce am ramane, nu vezi ca au venit altii noi,, mai buni ca noi"
A venit unu nou pe care nu îl suportă nimeni.
Şi exact acum când T/A este într-o perioadă mai proastă ( ca să nu zic foarte proastă ) şi ar trebui să o readucem pe picioare, plecaţi toţi. Fugiţi toţi ca găinile înloc să încercaţi să readuceţi rahatul ăsta pe picioare. Acum că a plecat Exceel plecaţi toţi? Staţi măi liniştiţi că se întoarce. Poate lipseşte chiar şi o lună, dar se întoarce.
Eu nu vreau să plec, dar dacă plecaţi toţi sunt nevoită să o fac.
Pai de fap, plec doar o saptamana pentru ca merg in tabara si nu cred ca am net acolo. stai linistita ca nu va abandonez. de cate ori am mai fost in situatii din astea si n-am plecat.
*facepalm*
Am ţinut un discurs filozofic degeaba.
Sau plec de tot...inca nu stiu
Și eu plec
Mucles.ia vino sa iti zic ceva
Ia zi fă tiganco!
Mucles = Taci
Cat tupeu ai...dar degeaba.
Ce o să îmi faci?
Pot face multe.se vede ca tu nu vezi ce este in jur.
Ba da.
No, las-o moarta.
Nu văd ce se petrece și la sens figurat și la propriu.
N-am nevoie de explicați de la un very little pony.
Lasa avatarul.nu inteleg de ce te tot intereseaza atata avatarul meu. chiar crezi ca asa sunt si eu in realitate?!
Cred că ești mult mai rău.
Ei bine te inseli amarnic.mie mi se pare ca tu esti un mucos care nu are ce face.
Mi mi se pare că ești un alt copil care nu are ce face de clasa a-V a sau a VI-a, cine știe vreo 12 ani.
Și da chiar nu am ce face m-am lovit rău la talpă și nu mai pot face sport/gimastică care mă ține mult timp ocupat.
1.poate este asa dar sunt mai matura ca tine
2.am ce face, tu n-ai ce face. eu nu incerc sa degradez categoria asta fata de tine
Singurul lucru care vă face să credeți că degradez T/A este că m-am luat de exceel, eu m-aș fi oprit la a 2/3 postare în care mi-am cerut scuze, dar a zis că el ar putea face ceva mai rău mie și că ce i-am făcut eu lui nu este nimic ( practic a insistat să continui )
Nu doar de exceel. asta este doar o parte pe xcare o vezi. mai sunt multe parti
Mia zi! Care sunt celelalte?
Nu pleca!
Esti una din putinele persoane haioase de pe site-ul asta!
http://www.myfacewhen.net/view/423-sad-computer
Am zis ca plec o saptamana ca merg in tabara si nu stiu daca o sa am net acolo
Oh, slava cerului
Julyly2089 întreabă: