anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, să vă povestesc totul de la început. Mai erau 2 săptămâni până la ziua mătuşii mele. Eu şi cu prietena mea trimisesem nişte fotografii făcute de noi la un concurs. Premiul era o zi întreagă petrecută cu un fotograf superbun şi superfrumos. Ţineţi-mi pumnii. Oricum n-aş avea cum să pierd, titlul e "Destinul Umanităţii" iar fotografiile cu bunică-mea adormită cu o sticlă de bere în mână şi fără proteză. Trecând peste asta, sunt încă în căutarea unui sutien căptuşit. Ştiu că-i aiurea dar ziua mătuşii mele mă agitase. Din cauza asta îi dădusem lui bunică-mea o cutie cu mâncare pentru pisici dar ea zisese că oricum era mai bun decât ce mânca de obicei.
Lipsea o săptămână de la ziua mătuşii. De atunci încă mâncăm praf de ghips. Mda, căzuse tavanul din bucătărie cu câteva zile înainte. Încă îmi amintesc de herpesul ăla care îmi apăruse de la atâta praf. Cumpărasem un dezinfectant şi mama îl găsise, crezând că o fi fost vreun drog ceva. Vă daţi seama? Unica mea mamă să creadă aşa ceva despre mine. Deci nu mai pot, încă nu am găsit un sutien căptuşit şi atunci chiar îmi trebuia. Pe frate-miu îl apucase varicela. Mama îmi zisese că eu deja am avut-o dar fricoasă cum sunt, ieşeam cu o eşarfă care îmi acoperea complet ochii. Nu mă întrebaţi de ce călcasem în budinca câinelui. A doua zi, mersesem la călarie dar calul îmi aducea aminte de colegă-miu. Am început să-i fredonez şi am obţinut doar o durere teribilă de fund. În afară de asta, a fost grozav. Am reuşit să ascund herpesul cu şapte straturi de cremă şi alte patru straturi de fard. Eu şi prietena mea ajunsesem la petrecere cu 2 ore mai devreme ca s-o ajutăm pe vară-mea să-şi scoată din casă părinţii. După făcusem nişte curăţenie în timp ce vară-mea ascundea budinca mamei. Am început să aşteptăm. Ghiciţi un pic cine ajunsese primul? Vai, încă îmi amintesc coama lui blondă ca nisipul umed la răsărit... Sor-mea stricase momentul. Îi dădusem bluza mea nou nouţă pentru că voiam să pară săcsi dar în schimb semăna mai mult cu un wurstel. Ignorând jenantul moment, el mă luase la dans. Cu buzele îmi atinsese firele de păr (era să fac INFARCT), jur că n-o să mai folosesc în viaţa mea pieptănul. Părinţii lui vară-mea distruseră atmosfera. La naiba, uitasem să iau felia de pâine din ghiveci iar budinca rămăsese pe parbriz. Frate-su ieşise din baie şi toţi îl priveau ca pe mâţă când o prind în frigider. După asta, plecasem acasă. Observasem doar că mama avea chef de pictat, aşa că tata îi zisese că poate să practice pe pereţii din bucătărie. Mda, stricase momentul cinei dar mie ce-mi păsa? Eu eram aşa de fericităăă, eram cu capul între nori pentru ce se-ntâmplase. L-am şi sărutat pe vecinul meu în timp ce dormea (Ah, pisoiaşul meu!) dar după a trebuit să-mi clătesc buzele. Şi cam aşa s-a întâmplat. Ah, încă ceva. Vă rog eu frumos, unde găsesc un sutien căptuşit?

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Căptușit cu păr de omidă? La doi pași.
Stocul e foarte limitat. Încearcă în fiecare magazin din țară.

| zurick a răspuns:

La magazin. Vrei și bani?
http://i.imgur.com/3gcmFo2.gif

| Pricked a răspuns (pentru zurick):

Continua sa cauti, te rog.
MAI ADA*scuze*nc, zuri.
Vreau cel putin 5 lei.

| zurick a răspuns (pentru Pricked):

În pempers?
Excusez-moi.Dar tu ești mai prețioasă de 5 lei. :->

Obisnuiesti sa folosesti asa ceva? Ce numar, ce numar?

*dumneavostra sunteti
Ma simt asa de...implinita.batting eyelashes

| zurick a răspuns (pentru Pricked):

Hihi. Ghici.

Eu nu mă compar standardelor dumneavoastră.
*Poate o tună capul să-mi aducă aminte c-am spus asta*

Nu ma pricep la presupus.

blushing
(de ce imi dai idei?)

Răspuns utilizator avertizat
| Happyjump a răspuns:

Ce roman!

| aveam14ani a răspuns:

Hei, Hei, copilu'!
Iti fac eu rost de marfa ieftina si buna, daca vrei.
Cat dai?

| anonim_4396 explică (pentru aveam14ani):

Dau dinţişorul meu de lapte. :3

| aveam14ani a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine, boss.
Iesi la noapte in strada si mai negociem.
Poate imi mai gasesti clienti.

Promit că n-o să mai întârzii. Nu vreau să-mi mai cadă alt dinţişor, cartofiorule. n.n

| aveam14ani a răspuns (pentru anonim_4396):

K.
Atunci la 2:00 sa fii acolo.

Acolo voi fi. O să pun dinţişorul în sticluţa mea specială, să nu cumva să se spargă pe drum.