anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa vedeti cel mai stupid mod de a te supara pe cineva.
Mă duc eu la "prietena" mea.( numai prietena nu-mi e. O profitoare) si ii zic sa-mi dea o melodie. Îmi da telefonul, descarc melodia de pe net si dupa o întreb:
-Cum trimit melodia? Nu stiu de pe telefonul tau.
Ia telefonul si zice:
- Nu-ti trimit nicio melodie. Nu meriti.
Am rămas putin fără cuvinte.
-Pai? Ce ai? De ce?
-De a draq si de ambitioasa ce sunt.
Când am auzit-o îmi venea sa-i spun sa se duca naiba sa stea cu altcineva in banca, sa o ajute altcineva, sa mă lase in pace, dar stiu ca face pe nesimtita si-mi spune sa plec eu.
- Ce mai ai? Iar te-ai certat cu aia, si cum iti versi nervii pe mine?
- Nu, nu-ti dau melodia ca ieri te-ai dus in centru cu Alex si pe mine m-ai lasat in spate.
Când am auzit-o, îmi venea sa o joc in picioare. La cati nervi mi-a facut, mai are tupeul sa-mi spuna si asta. Deci plecasem de la liceu cu ea, si pe drum asculta muzica si am plecat de lângă ea. Adica vorbeam singura, ca nici nu ma asculta. Deci sa vedeti si voi cum sunt prietenii. Fata asta, e dusa. Mă enervează de mor. Si mai face si pe a naiba. Ii zic sa mă lase in pace si ma bate la cap. Îmi doresc sa o arunc in mare sa scap de ea.
Auziti si voi...am plecat cu. Ba, Alex e fata, sa nu va ganditi ca am plecat cu vreun băiat, sau cu Miner sau cu Freaak. Hai ca ar fi ceva.

19 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Ce fata proasta!laughing
Zici ca vrei sa o arunci in mare... what are you waiting for?

| AirănMeidăn a răspuns:

it's drama time!

| MskDesign a răspuns:

"Prietenul la nevoie se cunoaste" zice o zicala romaneasca.

| Croampa a răspuns:

Si eu tot " prieteni" de astia am! straight face

Am luat un 6 la fizica si ceilalti 4 " prieteni" au luat note mai mari ca mine. Peste o saptamana dam alt test si trei din acei patru prieteni iau 6, eu iau 7. La care unu' se gaseeste ca comenteze:" Degeaba se bucura Darius ca oricum ne iese media mai mare ca a lui!" In momentu' ala eram instare sa il decapitez!

Prietenii lu' naiba!

| Geanin a răspuns:

Doamne ce proasta! Sa moara cu ma-sa aia c*urva! Sa se duca dracu ca tu esti o fata de treaba, cuminte, desteapta etc.
Funda?

| TiberiuFasole a răspuns:

Va certati pe o fata?

Stai... Freeak are nume de fata?

De fapt si mai bine!
Nu mai vorbesti cu Ana!

| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Ametitule.
1. Nu ne certam pe o fata, ea era geloasa.
2. Alex e prescurtarea de la Alexandra, (realizezi ca si tu esti Alex, deci trebuia sa te pui si pe tine.)
3. Ba vorbesc cu Ana, dar ea e la km distanta de mine.

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

1.Nu era geloasa, daca ar fi fost geloasa se punea ca va certati pentru o fata. N-a fost nici odata prietena cu tine, altfel te-ar fi iertat, e rea nu geloasa
2.Nu exista Alex, e Alexandru, pe Freeak il cheama Alexandru, o litera diferenta, cine pune asta in caculcul? Si nu conteaza de MinerX, e prea frumos, conteaza de Freeak.
3.Deci nu mai vorbiti, va tastati. E cu totul altceva.

| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

1. Alexandru sau Alex, tot aia e.
2. E si rea si nesimtita
3. Vorbim si la telefon. O data am vorbit. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vă certaţi pe băieţi?
Deci şi băieţii se ceartă pe fete?
Cool.
OK, OK, nu a fost intenţia ta.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ne certam pe baieti. Tu ce ai inteles? Se suparase pe mine ca am plecat cu o alta fata in centru si nu cu ea. Am vrut sa evidentiez câtă prostie exista in unii oameni.

S-a supărat că n-ai ieşit cu ea, deşi nici nu te-a întrebat dacă vrei?
Ce motiv stupid de "gelozie".
De acord cu tine, oamenii sunt... cele mai cretine creature existente pe faţa Terrei.

Pai nu sa ies cu ea, iesisem de la liceu, si trebuia sa mergem la autobuz, si nu am mers cu ea pe drum. Ce prostie. Cum sa te superi pe asa ceva...

De parcă eu aş avea prieteni mai buni, la mine e plin de piţipoance îngâmfate care au un singur lucru în capul ăla sec.
Meh, măcar alea se distrează mai bine decât m-aş putea distra eu într-un sfert din viaţa mea.

Lumea e plina de astfel de specimene.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba, de aia am eu o singura prietena.
Si sa vezi ce prietena imi e. Eram odata
isterica, vorbeam de una singura si ea incerca, oarecum, sa mai spuna cate ceva.
Dumnezeu cu mila, nici nu o bagam in seama.
Ma plimbam de colo colo si vorbeam de una singura.
La un moment dat, nu stiu ce mi-a spus si am inceput sa tip la ea.
Avand un pahar cu apa in mana mi l-a aruncat in fata(doar apa) si pe urma m-a intrebat daca m-am potolit.
Sincer, mi-a prins bine laughing
Pe urma am devenit om si am inceput sa vorbim, de data asta si cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand am auzit de Alex credeam ca de mine e vorba.Credeam ca m-ai drogat sau ceva...

Da...poate te-am drogat si nu stii. O.o când esti drogat nu-ti amintesti multe.

Răspuns utilizator avertizat