Nu se deschid. Autobuzul nostru cred ca e de pe vremea lui Ceausescu. E vai de tabla lui.
Era o curba de 10 autostrăzi stii... Daca venea unu din fata, praf îl făcea. Se urca pe el ce sa mai...
Eeeeeee Turbox Turbox Turbox. Poate vrei sa te închid cu Croampa intr-un lagăr. Fac eu rost de unul.
Ehhhh, nu-s majora. si totul s-a întâmplat foarte repede. Pana scoteam telefonul, pana îl deblocam... Pana...
Da...la puscarie îl bag. Dar cred ca intra la puscarie pana sa fiu eu majora.
Azi in ora de engleza m-a dat profa afara fiindca faceam sunetul ala de pisica, care bea lapte. Pai ce era sa fac, era deja a 7a ora pe ziua de azi, doar nu se astepta sa urmaresc pe carte? Prima data cand sunt data afara de la ora. Cat de hardcore sunt.
Eu m-am dus până în orașul vecin cu autobuzul. Mi-era lene să cobor și am rămas. Știam că se întoarce. M-am plimbat și eu puțin. Trebuia să mai rămâi și tu, un' te grăbeai?
Acasă, unde sa mă grăbesc. Se întorcea maine. Unde rămâneam noaptea?
De mine nu se plâng profesorii. Cum sa te plângi de un elev care sta in banca lui. Doar dorm la ore, ce rău as putea face?
În autobuz. Măcar nu te mai trezeai devreme.
Dacă mă gândesc bine, asta sună destul de interesant.
Daaa, doar ca soferul face curat, cred, dupa ce isi termina tura. Cred ca m-ar fi vazut. Si ce făceam cu scoala? Nici temele nu aveam cum sa le fac. Nu ca ar fi mare difetenta... E te-ai prins tu.
Te ofereai să faci curat.
Privește partea bună: Nu faci teme.
Priveste partea proasta. Maine inspectie, daca nu teme, nu nota mare, care rezulta nu internet si nici TPU. Ce logica de fier am.
DaciaRomania întreabă: