Mda, îţi ia, ca orice apel minute naţionale şi dacă nu ai faci cost suplimentar. Dar stai să-ţi zic pe bune ce i-a făcut unei cunoştinţe: i-a respins apelul când a sunat cu nr. ascuns! Al naiba drac! Dar e ciudat doar faptul că există acel număr! Vreau să zic, 15 cifre şi încă sună, răspunde ori închide! Nu intră căsuţa...dar eu ştiam cu 12 de 6. Mă rog, nu cred că e al dracului, dar tot e ceva dubios!
Al dracu dracu mai da'l in kolo p vofaphone a? pai sa'si si kartela d Orange ca am cateva intrebari,poate are si cont pe fb,pe TPU! nenea dracu,auzi, la uh acolo e ventilator, ceva?
Bagamias scula...am sunat si auzeam unu care zicea : ba tu esti dreacu ala? ai aer conditionat prin iad?
sa mor eu...mia si consumat 10 minute in cateva sec
Suna, mah, suna,da nu rasp. Spune,, abonatul Vodafone nu rasp'' dar vedeti ca este 072666666666, nr este de 12 cifre sa mai sunatzi da nu noaptea ca atunci doarme
Deci nu e dracu care are nr asta, e o persoana care si-a cumparat nr special . Daca voi chiar ati sunat persoana aia de atatea ori, sunt mai mult ca sigura ca acum crede ca e blestemata de dracu fiindca are nr asta !
Acum am si eu o intrebare. Oare ce telefon are dracu? o fi cu touch screen? Nokia? sau decare?!
Ce melodie o avea?) Si oare si-a facut si poze? ) hai ca sunteti tari rau
Ma intreb...Laptop n-are?
Va multumesc mult ca Mi-ati facut ziua frumoasa.
Da asta-i tare cine tia mai zis de asta?dragu are nr de telefondaca iti raspunde casuta si spune cu cine doriti spune-i ca doresc cu dracul
Da-l draq de drac ca nu raspunde.Hai dracule raspunde, raspunde mai ai 15 secunde...
Am sunat si eu si mi-o zis ca ii ocupat si face o tocana de caine la protap
Da oare ia din minutele internationale? sau dracu e roman? O sa-l sun sa-i zic sa nu vina pe la mine in urmatorii 200 ani ca-s in renovare
)) mortal
dupa cum am inteles nu raspunde la nr ascuns/Smecher dracu
e o mare prostie va puteti da seama
dar de curiozitate, cand iti raspunde ce va intreaba sau ce va spune?
si ce melodie la pian ii?
infricosatoare?)))
e un nr ca oricare altul
incearca la ce nr vrei uh sa pui ultima cifra de mai multe ori si tot suna
Hai ca asta-i buna...deci am auzit-o si pe asta... daca raspunde intreaba-l care este filmul lui preferat si daca e cineva de la mine din rude indepartate p acolo.
Waw waw nu mai m-am ras asa de bine la nicio intrebare.cred ca ar trebui sa primesti o funda pentru intrebarea asta))
daca va raspunde intrebatil daca are ID de mess sa vb si eu cu el ca nu am credit
Ocupat e santana asta...am sunat de pe 5 telefoane nu in mod simultan si tot na rasp
DaciaRomania întreabă: