anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se zice ca numarul 072666666666666666 este a lu' dracu. Eu nu cred. Dar am sunat si baga o melodie la pian, si uneori raspunde. Ceea ce ma intereseaza cu adevarat e daca face cost sau iti ia din minutele nationale?

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Mda, îţi ia, ca orice apel minute naţionale şi dacă nu ai faci cost suplimentar. Dar stai să-ţi zic pe bune ce i-a făcut unei cunoştinţe: i-a respins apelul când a sunat cu nr. ascuns! Al naiba drac! laughing Dar e ciudat doar faptul că există acel număr! Vreau să zic, 15 cifre şi încă sună, răspunde ori închide! Nu intră căsuţa...dar eu ştiam cu 12 de 6. Mă rog, nu cred că e al dracului, dar tot e ceva dubios!

72 răspunsuri:
| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Al dracu draculaughing mai da'l in kolo p vofaphone a? pai sa'si si kartela d Orange ca am cateva intrebari,poate are si cont pe fb,pe TPU! nenea dracu,auzi, la uh acolo e ventilator, ceva?

| Gh0s7d4n a răspuns:

Bagamias scula...am sunat si auzeam unu care zicea : ba tu esti dreacu ala? ai aer conditionat prin iad?
sa mor eu...mia si consumat 10 minute in cateva sec

| iChocolatte a răspuns:

Bai frt eu nu va cred, da' o sa incerc sa vad daca imi rasp.

| Bianca_8270 a răspuns:

Modern ii dracu astalaughing)))))))))
cat plateste abonamentu oare?laughing))))

| iChocolatte a răspuns:

Imi suna ocupat big grin

| iChocolatte a răspuns:

Suna, mah, suna,da nu rasp. Spune,, abonatul Vodafone nu rasp'' dar vedeti ca este 072666666666, nr este de 12 cifre sa mai sunatzi da nu noaptea ca atunci doarme big grin

| HappyUserUnknown a răspuns:

Deci nu e dracu care are nr asta, e o persoana care si-a cumparat nr special rolling on the floor. Daca voi chiar ati sunat persoana aia de atatea ori, sunt mai mult ca sigura ca acum crede ca e blestemata de dracu fiindca are nr asta laughing!

| zooooza a răspuns:

Acum am si eu o intrebare. Oare ce telefon are dracu? laughing o fi cu touch screen? rolling on the floor Nokia? sau decare?! rolling on the floor
Ce melodie o avea?rolling on the floor) Si oare si-a facut si poze? rolling on the floor) hai ca sunteti tari rau

Ma intreb...Laptop n-are? rolling on the floor

Va multumesc mult ca Mi-ati facut ziua frumoasa.

| Lariiiiiiii a răspuns:

Da asta-i tare rolling on the floor cine tia mai zis de asta?laughingdragu are nr de telefonrolling on the floorlaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floordaca iti raspunde casuta si spune cu cine doriti spune-i ca doresc cu dracullaughing

| KoKo56 a răspuns:

Da-l draq de drac ca nu raspunde.Hai dracule raspunde, raspunde mai ai 15 secunde...

| Uvuvwevwevwe a răspuns:

Am sunat si eu si mi-o zis ca ii ocupat si face o tocana de caine la protap rolling on the floor

| AndyNarutoShinobi a răspuns:

Daca suni vine dracu dupa tine si e s*ge pana maine

| Rio4cwalk a răspuns:

Nu`mi raspunde! rolling on the floor

| cυρcαкє a răspuns:

Mai,hai sa facem farse lui dracu.laughing Dar sa recunosc, e ceva ciudat si dubios...

| anika33 a răspuns:

Mie nu imi raspunde sad

| cristy799 a răspuns:

Da oare ia din minutele internationale? sau dracu e roman? O sa-l sun sa-i zic sa nu vina pe la mine in urmatorii 200 ani ca-s in renovare tongue

| andra_5427 a răspuns:

Buna nuss daca e adevarat traba cu ''dracu'' dar da iti ia din minute

| Speed99 a răspuns:

Melodia la pian e una infioratoare?

| kind4r a răspuns:

Sa sunam la informari si sa ii rugam sa ne dea numarul luui dracu :d big grin

| harri2000 a răspuns:

Andreea ai sunat su nr ascuns sau?

| Speed99 a răspuns:

Da si normal ca iti ia din minutele nationale

| Aaaaaaaaandrei a răspuns:

Ce porcarie am sunat de 2 ori cu numar ascuns si nu a ras puns

| DianaC a răspuns:

laughing)) mortal
dupa cum am inteles nu raspunde la nr ascuns/Smecher dracu laughing
e o mare prostie va puteti da seama laughing
dar de curiozitate, cand iti raspunde ce va intreaba sau ce va spune?
si ce melodie la pian ii?
infricosatoare?laughing)))

| BroascaCuElice a răspuns:

laughing rolling on the floor

e un nr ca oricare altul laughing

incearca la ce nr vrei uh sa pui ultima cifra de mai multe ori si tot sunalaughing

| DarkSunshiine a răspuns:

Okupat tare mah...da ocupatlaughingcine stie ce facerolling on the floor

| LetyKaty a răspuns:

Hai ca asta-i buna...deci am auzit-o si pe asta... daca raspunde intreaba-l care este filmul lui preferat si daca e cineva de la mine din rude indepartate p acolo. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu! Numai suna, este ceva dubios. Lasama cu prostiile astea.

| Loredana_4143 a răspuns:

Piei aghiutaaalaughing)

| AlexanderTheG a răspuns:

Waw waw laughing nu mai m-am ras asa de bine la nicio intrebare.cred ca ar trebui sa primesti o funda pentru intrebarea astalaughing))
daca va raspunde intrebatil daca are ID de mess sa vb si eu cu el ca nu am credit

| Gh0s7d4n a răspuns:

Ocupat e santana asta...am sunat de pe 5 telefoane nu in mod simultan si tot na rasp